امید عالیشاه به توافق نرسیده است

امید عالیشاه مهاجم فصل قبل پرسپولیس دیشب برای تمدید قرارداد با مسوولان باشگاه جلسه ای داشت.
کد خبر: ۵۱۲۳۵۸
| |
4032 بازدید
به گزارش ورزش سه؛ عالیشاه قراردادش با پرسپولیس تمام شده و به همین خاطر برای تمدید قرارداد به باشگاه رفت. او با مسوولان باشگاه جلسه برگزار کرد تا در صورت توافق در تمرینات حضور پیدا کند اما در نهایت توافق حاصل نشد. این بازیکن خواهان تسویه حساب کامل شده است و به مسوولان باشگاه گفته، تا وقتی که با او تسویه نکنند و پولش را پرداخت نکنند در تمرین حضور پیدا نخواهد کرد.

مسوولان باشگاه هم اعلام کرده اند شاید در دو، سه هفته گذشته شاید با جذب اسپانسر پولی به حساب باشگاه واریز شود و به همین خاطر وضعیت ادامه فعالیت عالیشاه در تمرین پرسپولیس مشخص نیست.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت