میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

حدادی‌فر: تا آخر هفته با ذوب‌آهن تمدید می‌کنم

کاپیتان تیم فوتبال ذوب‌آهن گفت: اگر مشکل خاصی نباشد تا آخر هفته قراردادم را با ذوب‌آهن تمدید می کنم.
کد خبر: ۵۱۱۰۶۹
| |
2983 بازدید

به گزارش تسنیم؛ قاسم حدادی‌فر در مورد حضورش در تمرین امروز ذوب‌آهن گفت: من هنوز قراردادم را تمدید نکرده‌ام ولی امروز در تمرین ذوب‌آهن حاضر شدم. مسئله خاصی بین من و ذوب‌آهن وجود ندارد اما فعلا قراردادی امضا نشده است. اگر مشکل خاصی پیش نیاید تا آخر هفته قراردادم را تمدید خواهم کرد.

او در پاسخ به این سوال که آیا تیمش فصل آینده مدعی قهرمانی خواهد بود تاکید کرد: منطقی نیست که از حالا در مورد قهرمانی حرف بزنیم و اولین هدف‌مان باید این باشد که لیگ را بر خلاف چند سال گذشته خیلی خوب شروع کنیم. باید در بازی‌های ابتدایی بیشترین امتیاز را بگیریم تا از همان ابتدا در رده‌های بالای جدول باشیم.

حدادی‌فر در مورد خداحافظی از تیم ملی و اینکه چرا هنوز دلایل این موضوع را عنوان نکرده است گفت: وقتی با کی‌روش حرف زدم، او به من گفت که بعد از بازی با ترکمنستان یا یکدیگر صحبت می کنیم تا تصمیم درستی گرفته شود. فعلا کی‌روش را ندیده‌ام که با او صحبت کنم.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات