صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

وعده دهيد ولي هنگام پاسخگويي بهانه نياوريد

کد خبر: ۵۱۰۵۵
| |
6036 بازدید

دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام گفت: براي انجام تكليفي كه بر دوش احساس مي‌كردم آمده‌ام؛ زيرا ديدم كشور به جايي رسيده است كه درست نيست من نظاره‌گر آن باشم.

به گزارش ايسنا محسن رضايي در جمع مردم مشهد در مسجد كرامت اظهار كرد: امكان ادامه وضعيت فعلي نيست و بازگشت به گذشته هم درست نمي‌باشد و بايد به دنبال راه سومي بود كه در ادامه راه امام(ره)زير نظر مقام معظم رهبري باشد.

وي خاطرنشان كرد: امروز شرايط حساسي در ايران داريم و به يك نقطه عطف رسيده‌ايم به گونه‌اي كه سوالات زيادي درباره جمهوري اسلامي پيدا شده است؛ عده‌اي مي‌گويند همه چيز را نفي كرده و سياه‌نمايي مي‌كنند وعده‌اي ديگر هم مي‌گويند چون جمهوري اسلامي داريم گراني و بيكاري مهم نيست و مردم بايد مشكلات را تحمل كنند. اما من هيچ كدام از اين نظريه‌ها را قبول ندارم. انقلاب اسلامي ايران گام‌هاي بسيار بلندي براي كشور برداشته است، اما اين دليل نمي‌شود كه گروهي ديگر پيدا شوند و بگويند چون گام‌هاي بزرگي برداشته‌ايم مشكلات فعلي مهم نيست و بايد بگذاريم آرام آرام حل شود.

وي با طرح اين پرسش كه " تا كي مي‌خواهيم به چنين نظريه‌هايي ادامه دهيم؟" گفت: مردم ايران زندگي شايسته‌تري مي خواهند و الان كه شرايط تحقق آن را داريم قابل قبول نيست كه مشكلات را توجيه كنيم.

اين كانديداي انتخابات رياست جمهوري خاطرنشان كرد: دولت‌هاي مختلف مي‌آيند و مي روند اما موقعي كه مي‌خواهند گزارش كار بدهند مي‌گويند نگذاشتند. اين چه حرفي است كه مي‌زنيد؟ چرا الان مي‌گوييد نگذاشتند؟ چرا هنگامي كه فهميديد نمي‌گذارند كار كنيد به فعاليت خودادامه داديد؟ متاسفانه اين موارد را دولت‌هاي قبلي هم مي‌گفتند و دولت فعلي هم مي‌گويد.

وي خاطرنشان كرد: هرچه مي‌خواهيد وعده دهيد اما نبايد چهار سال بعد بياييد و بگوييد نگذاشتند كار كنند، من اگر رييس‌جمهور شوم خودم مسوول و پاسخگو خواهم بود و اين‌گونه بهانه‌ها را نمي‌آورم.

وي با بيان اين‌كه " جوانان همواره در اين كشور فرشتگان نجات بوده‌اند" افزود: در دو حادثه تاريخي جوانان را امتحان كرده‌ام و مطمئن هستم كه اين‌ها در عرصه‌هاي مختلف جواب مي‌دهد. چرا مي‌گوييد امروز جوانان مشكل ما هستند. جوانان در تاريخ انقلاب مشكل‌گشا بودند. من شما جوانان را به صحنه انقلاب بزرگ اقتصادي تحول فرهنگي و اصلاحات سياسي وارد مي‌كنم.

رضايي با تاكيد بر اين‌كه " اين سه محور در كنار هم جواب مي‌دهد" ادامه داد: آزادي با جيب خالي چه فايده‌اي دارد و در كنار اين دو مقوله فرهنگ و ارزش‌هاي معنوي هم بايد باشد.

وي خاطرنشان كرد: مشهد مي‌تواند يكي از بزرگترين پايگاه‌هاي توليد فرهنگ باشد و ما تا 20 سال ديگر فرصت داريم كه يك فرهنگ و تمدن بزرگ در اين كشور درست كنيم.

وي ادامه داد: از اين نمي‌ترسم كه بگويند رضايي به دنبال درست كردن يك امپراطوري است. آري مي‌خواهم يك امپراطوري بزرگ اقتصادي، اجتماعي، ملي و فرهنگي درست كنم، ولي بدانيد كه من به دنبال لشكركشي نيستم؛ چراكه لشكر كشي‌هاي ما تمام شده و تمام دنيا را سر جايشان نشانده‌ايم.

اين كانديداي انتخابات دهم رياست جمهوري گفت: بعضي بزرگان كشور به فكر مسايل روزمره خود هستند و به آينده فكر نمي‌كنند. اما ما بايد در راستاي سند چشم‌انداز 20 ساله ايران حركت كنيم؛ چراكه اين سند بعد از قانون اساسي دومين سند مكتوب كشور است ولي به راستي چقدر به آن عمل شده است.

وي افزود: در دوره‌هاي گذشته صبر و حوصله به خرج دادم و از دولت‌ها انتقاد كردم اما الان مي‌گويم اين درست نيست كه هركس رييس‌جمهور شد براي خود سند چشم‌انداز درست و آن را اجرا كند. ما تا كي بايد با آزمون و خطا حركت كنيم؟

وي با بيان اين‌كه " در سند چشم‌انداز روشن است كه ما بايد در مشهد و خراسان چه كنيم" افزود: به دنبال استقرار يك فدرال اقتصادي در مشهد هستم و يك معاون رييس‌جمهور بايد در آن مديريت كند و اين فدرال بايد كليه استان‌هاي اطراف و كشورهاي همسايه را از پايگاه مشهد اداره كند.

رضايي با تاكيد بر اين‌كه " محافظه‌كارانه عمل نمي‌كنم" گفت: شجاعانه تصميم مي‌گيرم و اين موضوع را در جنگ نشان داده‌ام و از همين طريق توانستيم صدام را سر جاي خود بنشانيم.

وي به يكي از برنامه‌هاي خود اشاره كرد و گفت: به دنبال ايجاد يك مسابقه و رقابت اقتصادي بين استان‌هاي مختلف كشور هستم تا استان‌ها در بخش‌هاي مختلف با هم رقابت كنند وآن وقت خواهيد ديد كه بيكاري در كشور وجود نخواهد داشت.

وي ادامه داد: همه نخبگان بايد درگير كار شوند و در بخش‌هاي اجرايي هم بايد جوانان را وارد عمل كنيم.

اين كانديداي انتخابات دهم رياست جمهوري با بيان اين‌كه " براي جوانان طرح‌هاي زيادي دارم" ادامه داد: علاوه بر كاهش خدمت سربازي به دنبال اين هستم كه فارغ التحصيلان دانشگاهي 6 ماه قبل از اين‌كه فارغ التحصيل شوند آموزش‌هاي مهارتي را فرا بگيرند و سپس به بنگاه‌ها و كارخانجات اعلام مي‌كنيم كه هركس اين جوانان را استخدام كند 50 درصد حقوق سه سال اول آن‌ها را به آن كارخانه مي‌دهيم و با اين وضعيت است كه دانشجويان تحصيل كرده بيكار ديگر وجود خارجي نخواهند داشت؛ زيرا متاسفانه در حال حاضر در اكثر خانواده‌ها دانشجويان تحصيل كرده بيكار وجود دارد و اين به حدي شده است كه بعضي از جوانان از اين قضيه به شدت ناراحت هستند و به حدي ناله مي‌كنند كه مشخص است آبرو و حيثيت آن‌ها خدشه دار شده است.

وي ادامه داد: دولت من پول به دست مردم نمي‌دهد و آن را به درآمد و ايجاد اشتغال تخصيص مي‌دهد. ما به جاي اين‌كه به مردم سيب‌زميني بدهيم به آن‌ها درخت خواهيم داد و به جاي دادن ماهي به آن‌ها علاوه بر آن‌كه ماهي‌گيري ياد مي‌دهيم، قلاب هم مي‌دهيم تا بتوانند ماهي بگيرند.

وي تصريح كرد: در دولت من يارانه وجود دارد اما آن‌ها را به گونه‌اي به جوانان مي‌دهيم كه عزت و كرامت‌شان حفظ شود. معتقدم دولت نوكر مردم است و اين‌گونه خوب نيست كه مردم فكر كنند دولت دارد آن‌ها را اداره مي‌كند بلكه بايد عكس آن صادق باشد.

رضايي گفت: در اقتصاد دولت من هم يارانه وجود دارد اما براي ايجاد اشتغال و سرمايه‌گذاري.

وي تاكيد كرد: خودم را اصولگراي قبل از انقلاب مي‌دانم. همان اصولگراياني كه وقتي خيلي‌ها نبودند پشت سر امام(ره) قرار گرفت و انقلاب كرد.

رضايي درباره بلوغ شهروندي نيز اظهار كرد: معتقدم حقوق شهروندي فقط محدودبه خيابان‌ها و دانشگاه‌ها نيست بايد در تمام آحاد جامعه وجود داشته باشد. متاسفانه خيلي از روستاييان ما با حقوق خود آشنا نيستند و نمي‌توانند در صورت لزوم شكايتي از كسي بكنند و ما بايد حقوق شهروندي را در تمام جامعه تسري بدهيم و به همين دليل به دنبال يك حقوق شهروندي جامع هستم و معتقدم به عنوان مثال نبايد با زندانيان ما خارج ازاين حقوق شهروندي برخورد شود. در حقوق شهروندي بايد همه را با هم ببينيم و به اين اعتقاد ندارم كه تنها به فكر چند قشر خاص باشيم و به همين دليل قانوني براي حقوق شهروندي در اوايل دولت خود به مجلس خواهم داد كه منطقي و علمي باشد، خودم آن را تضمين مي‌كنم و بر آن نظارت خواهم كرد تا حقوق شهروندي در ايران رعايت شود. حقوق شهروندي اين همه داد و بيداد نمي‌خواهد كه 12 سال پيش راه انداختند، هيچ كاري هم نكردند، آمده‌ام براي عمل كردن و پايان اين شعارگرايي‌ها در كشور.

وي در جمع مردم مشهد گفت: مشهد مثل نگيني بر علم و معنويت ايران مي‌درخشد وقلب ايران است و ما ايراني‌ها قلب‌مان بدون مشهد نمي‌تپد. مشهد افتخار ما ايرانيان است و شهر بزرگان و فقها و مراجع است. شهر شهدايي همچون هاشمي‌نژاد، كاوه و برونسي است. در راس افتخارات مشهد بزرگاني همچون مقام معظم رهبري قرار دارد كه امروز ايران ما زير سايه ايشان در حال حركت به سمت جلوست.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...
آخرین اخبار