صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
معاون وزیر صنعت:

دستاورد دولت بازگشت امید به جامعه است

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت و رییس سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران (ایدرو) گفت: دستاورد دولت تدبیر و امید بهبود فضای کسب و کار و بازگشت امید و تدبیر به جامعه است.
کد خبر: ۵۰۹۶۰۲
| |
2731 بازدید
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت و رییس سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران (ایدرو) گفت: دستاورد دولت تدبیر و امید بهبود فضای کسب و کار و بازگشت امید و تدبیر به جامعه است.

سیدرضا نوروززاده عصر سه شنبه در جشن بزرگ تدبیر و امید در سبزوار افزود: نقطه قوت دولت امیدی است که برای مردم بوجود آمده و در این فضا می توان فعالیت کرد.

رییس سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران (ایدرو) گفت: در بعد سیاست خارجی نیز با درایت رییس جمهوری و زحماتی که سفیران کشورمان کشیده اند توانستیم از بحران پیروز درآییم.

وی افزود: جمهوری اسلامی ایران با هزینه بسیار سنگین و نثار خون هزاران شهید به دست ما رسیده لذا می بایست با حرکت در مسیر ارزشها و آرمانهای انقلاب اسلامی آن را حفظ کنیم.

نوروززاده با اشاره به انتخابات پیش روی مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری نیز اظهارداشت: باید حضور پرشوری در صحنه داشته باشیم و این حضور را حفظ کنیم.

وی ادامه داد: به این دولت اعتماد داریم و امیدواریم دولت با تحقق وعده هایش در پیشبرد اهداف نظام اسلامی بیش از پیش موفق باشد.

نماینده مردم سبزوار در مجلس شورای اسلامی، فرماندار و جمعی از مسوولان و اقشار مختلف مردم در این همایش حضور داشتند.

سبزوار در 237 کیلومتری غرب مشهد واقع است.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟