صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

فیصل مقداد: دمشق از دو سال پیش امن‌تر است

معاون وزیر خارجه سوریه ادعاهای مقامات غربی که می‌گویند دولت سوریه تحت فشارهای فزاینده به دلیل پیشروی‌های معارضان قرار گرفته را رد کرده و می‌گوید کشورش در ۴ سال گذشته دوران‌های سخت‌تری را پشت سر گذاشته است.
کد خبر: ۵۰۸۳۲۷
| |
6882 بازدید

معاون وزیر خارجه سوریه ادعاهای مقامات غربی که می‌گویند دولت سوریه تحت فشارهای فزاینده به دلیل پیشروی‌های معارضان قرار گرفته را رد کرده و می‌گوید کشورش در ۴ سال گذشته دوران‌های سخت‌تری را پشت سر گذاشته است.

به گزارش خبرگزاری فارس، «فیصل مقداد»، معاون وزیر خارجه سوریه می‌گوید دمشق در دوران تنش‌های چهارساله کشورش بحران‌هایی به مراتب بدتر از اوضاع جاری را سپری کرده است.

آقای «مقداد» که در دمشق با رویترز گفت‌وگو می‌کرد این اظهارات را در واکنش به ادعاهای مقام‌های غربی بیان کرد که گفته‌اند پیشروی‌های اخیر معارضان مسلح سوریه باعث وارد آمدن فشارهایی بی‌سابقه به دولت بشار اسد، رئیس‌جمهوری سوریه شده است.

در جریان ناآرامی‌های سوریه که از سال 2011 آغاز شد نزدیک به 250 هزار نفر کشته و 8 میلیون نفر آواره شده‌اند. گروه‌های تروریستی جبهه النصره و داعش که تحت حمایت قطر، ترکیه و عربستان قرار دارند اکنون پیکره اصلی معارضان سوریه را تشکیل می‌دهند.

اسنادی که به تازگی از رده محرمانه خارج شده‌اند نشان می‌دهند پنتاگون از آغاز ناآرامی‌های سوریه از اینکه موتور محرک معارضان را نیروهای القاعده عراق تشکیل می‌داده‌اند، آگاهی داشته و حتی تشکیل گروهی مانند داعش را پیش‌بینی کرده است. پنتاگون در این اسناد، تشکیل گروه‌هایی شبیه داعش را دقیقاً همان چیزی دانسته که واشنگتن خواستار آن است.

«فیصل مقداد» در گفت‌وگوی پنجشنبه‌شب همچنین گفت، حمایت‌های عربستان، قطر و ترکیه عامل اصلی در پیشروی‌های اخیر معارضان بوده است. او گفت انتظار دارد، ایران و حزب‌الله کمک‌های خود را به سوریه تقویت کنند.

معاون وزیر خارجه سوریه می‌گوید بخش‌های غربی سوریه، از جمله دمشق که از اهمیتی کلیدی برای بقای دولت برخوردار است، امن هستند. به گفته معاون وزیر خارجه سوریه، این بخش‌ها همانند دو سال اول بحران، آسیب‌پذیر نیستند.

او گفت: «فکر می‌کنم سوریه قبلاً تحت فشار بیشتری بود. حتی دمشق تحت تهدید مستقیم بود. حمص، امن است، حماة و القلمون امن هستند.»

مقداد اضافه کرد: «البته ما دوست داشته باشیم یا نه، واقعیت این است که پیشروی‌هایی هم انجام شده اما ارتش در حال بازآرایی است.»

معاون وزیر خارجه سوریه درباره دلایل خوش‌بینی‌اش به آینده هم گفت: «چیزی که ما را امیدوار می‌کند دو چیز است، اول افزایش قدرت و روحیه ارتش سوریه، به دلیل آنکه نیروهای ارتش توانسته‌اند ملزومات اساسی برای وظایفشان را کسب کنند.»

او در ادامه گفت: «دوم، حمایت قدرتمندی است که ما از متحدانمان، چه ایران باشد، چه روسیه و یا حزب‌الله، دریافت کرده‌ایم.»

مقداد تأکید کرد امیدوار است ارتش ظرف چند روز و یا چند هفته آینده عملکردی متفاوت از خودش نشان بدهد.

او همچنین تصریح کرد امیدوار است روابط دمشق و آنکارا بعد از شکست اردوغان در انتخابات پارلمانی بهبود پیدا کند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟