صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

نایکی بجای آدیداس در NBA

شرکت «نایکی» از سال ۲۰۱۷ وظیفه تأمین لباس‌های تیم‌های لیگ NBA را بر عهده خواهد داشت.
کد خبر: ۵۰۸۱۱۰
| |
3206 بازدید
به گزارش  تسنیم، سازمان لیگ بسکتبال حرفه‌ای آمریکا، اعلام کرد شرکت تولید پوشاک ورزشی «نایکی» از سال 2017 وظیفه تأمین لباس‌های تیم‌های لیگ NBA را بر عهده خواهد داشت.

قرارداد نایکی از فصل 18-2017 شروع شده و هشت ساله خواهد بود. به این ترتیب نایکی نخستین شریک تجاری NBA است که لوگوی آن به صورت رسمی روی لباس‌های بازیکنان در لیگ، چاپ خواهد شد.
قرارداد نایکی در حالی با لیگ بسکتبال حرفه‌ای آمریکا بسته شده که هنوز دو سال از همکاری شرکت آدیداس با NBA باقی مانده است ولی نایکی انتخاب نخست بسیاری از ستاره‌های لیگ بوده و بازیکنانی مثل لبران جیمز با این شرکت همکاری دارند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟