صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

استقبال حماس از رأی دادگاه مصر

کد خبر: ۵۰۶۴۳۸
| |
2459 بازدید
جنبش مقاومت اسلامی فلسطین «حماس» از رأی دادگاه مصر در لغو حکم تروریستی نامیدن این جنبش استقبال کرد.

به گزارش «تابناک»، جنبش مقاومت اسلامی فلسطین «حماس» از رأی دادگاه مصر در لغو حکم تروریستی نامیدن این جنبش استقبال کرد.

«اسماعیل رضوان» یکی از اعضای ارشد حماس در اظهاراتی به وبگاه «الرساله» فلسطین گفت: لغو این حکم تصحیح اشتباه پیشین بود. وی در ادامه این اقدام را پیشرفتی مثبت و مهم و گامی در جهت صحیح و درست توصیف کرد.

وی تصریح کرد: امیدواریم که این اقدام در روابط مصر با حماس بازتاب مثبت داشته باشد و حالت تنش را از بین ببرد.

رضوان افزود: امیدواریم که لغو این حکم بازتابی مثبت بر آرمان فلسطین و نوار غزه داشته باشد و آغاز روابط خوب و باثبات با مصر باشد.

دادگاه امور ضرب الاجل قاهره امروز (شنبه) حکم تروریستی بودن جنبش حماس را که پیشتر درباره این گروه در مصر صادر شده بود لغو کرد.


فارس
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار