صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

آنجلوتی مناسب مربیگری در یک تیم بوندس‌لیگایی است

: هافبک آلمانی سفیدپوشان مادریدی با اشاره به احتمال حضور کارلو آنچلوتی روی نیمکت بایرن مونیخ در آینده تأکید کرد او گزینه فوق‌العاده‌ای برای باشگاه‌های بوندس‌لیگایی است.
کد خبر: ۵۰۵۹۵۳
| |
2012 بازدید
به گزارش تسنیم، با در نظر گرفتن اینکه پپ گواردیولا قرارداد فعلی‌اش با بایرن مونیخ فصل آینده به پایان می‌رسد و هنوز صحبتی از تمدید قراردادش نشده است، می‌توان کارلو آنچلوتی، سرمربی تازه اخراج شده رئال مادرید را به عنوان سرمربی بعدی باواریایی‌ها متصور شد، او که پیشنهاد سرمربیگری میلان را به تازگی رد و عنوان کرد می‌خواهد یک سال به استراحت بپردازد.
تونی کروس در گفت‌و‌گو با نشریه «بیلد» آلمان گفت: آنچلوتی می‌تواند گزینه فوق‌العاده‌ای برای باشگاه‌های بوندس‌لیگایی باشد. البته یکی دو باشگاه در آلمان هستند که می‌توانند گزینه مربیگری مربی سطح بالایی همچون او باشند. آنچلوتی گرایشی بین‌المللی دارد و به زبان انگلیسی هم مسلط است، پس چرا نتواند در تیمی همچون بایرن مونیخ به موفقیت برسد. او مناسب مربیگری در یک تیم بوندس‌لیگایی است.
آنچلوتی 55 ساله که تاکنون در تیم‌هایی همچون رجینا، پارما، یوونتوس، میلان، چلسی، پاری‌سن‌ژرمن و رئال مادرید مربیگری کرده است در فصل اول حضورش در رئال عنوان قهرمانی در جام حذفی اسپانیا و لیگ قهرمانان اروپا را برای کهکشانی‌ها به ارمغان آورد اما در فصل دوم مربیگری در این تیم در تمامی رقابت‌ها در کسب جام ناکام ماند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار