صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

عدم موافقت با واردات ۲۰ هزار تن گوشت بوفالو

هم اکنون صنایع تبدیلی و صنایع غذایی در کشور مغفول مانده اند و ورود واسطه ها و شبه دولتی ها به بدنه وزارت جهاد کشاورزی اوضاع را بدتر از گذشته کرده است.
کد خبر: ۵۰۵۶۷۹
| |
5104 بازدید

مدیر عامل شرکت تولیدکنندگان فرآورده های گوشتی از عدم موافقت مسئولین با درخواست واردات 20 هزار تن گوشت بوفالو خبر داد.

سید محمد موسوی، در گفت‌وگو با ایلنا اظهار داشت: در سال 92 حدود 20 هزار تن گوشت بوفالو وارد کشور شد و در سال گذشته واردات گوشت بوفالو نداشتیم اما برای سال جاری درخواست واردات 15 تا 20 هزار تن گوشت بوفالو را داده ایم که هنوز با آن موافقت نشده است.

وی با بیان اینکه دلالها و واسطه ها از واردات این نوع گوشت جلوگیری می کنند گفت: به دلیل اینکه واردات گوشت برزیلی سود بیشتری برای دلالها دارد از واردات گوشت بوفالو ممانعت می کنند.

موسوی با اشاره به قیمت گوشت بوفالو و گوشت برزیلی در بازار تصریح کرد: قیمت گوشت بوفالوی هندی با ارز آزاد هر کیلو 13 هزار تومان و با ارز مبادله ای هر کیلو 11 هزار تومان است اما بهای گوشت برزیلی در بازار با ارز مبادله ای 18 هزار تومان است که واسطه ها آن را 25 هزار تومان در بازار می فروشند.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا گوشت بوفالو (گاو میش هندی) مرغوبیت گوشت برزیلی را دارد یا خیر؟ افزود: آنچه در خصوص آلودگی وعدم بهداشت این نوع گوشت مطرح می شود را رد می کنم زیرا این موارد بهانه ای است برای واردات گوشت برزیلی!

موسوی گفت:هم اکنون صنایع تبدیلی و صنایع غذایی در کشور مغفول مانده اند و ورود واسطه ها و شبه دولتی ها به بدنه وزارت جهاد کشاورزی اوضاع را بدتر از گذشته کرده است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار