صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

ماري هارف: ايران تعهدات خود را نقض نکرده است

ما به صورت علنی گفتیم که آنها می توانند مقدار ذخایر را تغییر دهند تا در سی ام ژوئن به کمتر از مقدار خاصی بازگردند.
کد خبر: ۵۰۵۶۶۵
| |
4182 بازدید

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا گفت:ایران تعهدات خود را نقض نکرده است.

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما، ماری هارف گفت: ایران اصلا تعهدات خود را نقض نکرده است. ما به صورت علنی گفتیم که آنها می توانند مقدار ذخایر را تغییر دهند تا در سی ام ژوئن به کمتر از مقدار خاصی بازگردند.

وی گفت: آژانس بین المللی انرژی هسته ای بارها تایید کرد که ایران از طرح اقدام مشترک تبعیت کردند. مسئله بر سر نحوه رساندن ذخایر به زیر سیصد کیلوگرم در اوایل اجرای توافق نهایی است. ما در حال گفتگو درباره شیوه هایی هستیم که آنها می توانند این کار را انجام دهند اما این مسئله که آمریکا از اتفاقاتی که افتاده، اطلاع نداشته است و یا با دیدن این گزارش متعجب شده است و این مانعی بر سر مذاکرات است، پوچ است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...