صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

بیانیه ضدایرانی ۲۲۰ نماینده پارلمان اروپا

220 نماینده پارلمان اروپا با صدور بیانیه‌ای ضد ایرانی از وضعیت حقوق بشر در ایران انتقاد کرده‌اند و خواستار بازرسی از مراکز نظامی کشورمان شده‌اند.
کد خبر: ۵۰۵۵۲۶
| |
9090 بازدید

220 نماینده پارلمان اروپا با صدور بیانیه‌ای ضد ایرانی از وضعیت حقوق بشر در ایران انتقاد کرده‌اند و خواستار بازرسی از مراکز نظامی کشورمان شده‌اند.

به گزارش فارس، گروهی از نمایندگان پارلمان اروپا، که عمدتا ارتباط نزدیکی با گروهک منافقین دارند، روز گذشته (دوشنبه) بیانیه‌ای ضدایرانی صادر کردند.

به گزارش «دویچه وله»، در این بیانیه که برای «فدریکا موگرینی» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا ارسال شده، با ادعای نقض حقوق بشر در ایران خواستار توقف مجازات اعدام  و در عین حال آزادی زندانیان سیاسی شده است.

نمایندگان پارلمان اروپا که بیشتر اعضا آن از حامیان گروهک تروریستی منافقین هستند، در این بیانیه که نخست نیز بر روی سایت این گروهک تروریستی قرار گرفت، از ایران خواسته‌اند به قطعنامه‌های شورای امنیت درباره برنامه هسته‌ای خود پایبند بماند، به همه سئوالات آژانس بین‌المللی انرژی اتمی پاسخ دهد و در عین حال اجازه بازرسی‌های سرزده از همه سایت‌های نظامی و غیرنظامی خود را بدهد.

«جرالد دپرز» یکی از نمایندگان پارلمان اروپا در این باره به اظهارنظر پرداخت و مدعی شد، آنچه امروز در ایران رخ می‌دهد با اصول دموکراتیک در اروپا همخوانی ندارد و در نتیجه هر گونه گسترش روابط با ایران باید به بهبود وضعیت حقوق بشر در این کشور مشروط شود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟