صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

سخت افزار، مشکل بزرگ هاکی چمنی ایران

کد خبر: ۵۰۴۳۸۰
| |
1844 بازدید

بهترین بازیکن جام ملت‌های هاکی سالنی آسیا می‌گوید برای آنکه در هاکی چمنی نیز مانند هاکی سالنی پیشرفت کنیم نیاز به امکانات سخت‌افزاری بیشتری داریم.

مسعود بهلولی در گفت‌وگو با ایسنا، از نتایج به دست آمده در جام ملت‌های آسیا ابراز خرسندی کرد و گفت: خوشبختانه در این دوره از رقابت‌ها برای ششمین بار پیاپی قهرمان آسیا شدیم و دیگر آسیا برای ایران کوچک شده است.

او ادامه داد: هاکی سالنی ایران فراتر از آسیاست و باید به مقام‌های جهانی فکر کنیم. ایران توانایی آن را دارد که رقابت‌های جهانی بر روی سکو برود و قطعا در آینده‌ای نه چندان دور این اتفاق رخ خواهد داد.

کاپیتان تیم ملی هاکی سالنی که در جام ملت‌های آسیا از تیم ملی خداحافظی کرد، اظهار کرد: پس از این رقابت‌ها از تیم ملی هاکی سالنی خداحافظی کردم ولی همچنان در خدمت تیم هاکی چمنی هستم. البته پیشنهاداتی برای مربی‌گری از کشورهای قطر و قزاقستان دارم.

بهلولی افزود: امیدوارم بتوانم در کنار تیم هاکی چمنی در لیگ جهانی موفق عمل کنم. این رقابت‌ها مهر و آبان ماه امسال برگزار خواهد شد و از اهمیت بسیاری برای ما برخوردار است.

او در پاسخ به این سوال که چرا فاصله بین تیم‌های هاکی چمنی و سالنی ایران زیاد است، اظهار کرد: هاکی چمنی ایران از نظر سخت‌افزاری دچار مشکل است و به همین خاطر با هاکی سالنی فاصله دارد. امیدوارم با بهتر شدن امکانات بتوانیم در هاکی چمنی هم موفق عمل کنیم.

کاپیتان سابق تیم ملی هاکی سالنی ایران اضافه کرد:‌ پس از حدود یک دهه عملکرد ضعیف در هاکی چمنی موفق شدیم سهمیه بازی‌های آسیایی را کسب کنیم. در حال حاضر شهرهایی چون آذربایجان شرقی و غربی و همچنین کرمانشاه در زمینه سخت‌افزار موفق عمل کرده‌اند و زمینه‌های پیشرفت را در این رشته فراهم کرده‌اند.

بهلولی با بیان اینکه شرایط هاکی چمنی ایران در سال‌های اخیر بهتر شده، گفت: خوشبختانه با ارتقاء بخش‌های سخت‌افزاری،‌ هاکی چمنی ایران در سال‌های اخیر پیشرفت خوبی داشته است. در حال حاضر کشورهایی چون کره، ژاپن، چین، هند و پاکستان از نظر سخت‌افزاری دارای امکانات خوبی هستند و به همین خاطر در هاکی چمنی موفق هستند.

او در بخش دیگری از صحبت‌های خود در مورد شرایط لیگ هاکی ایران نیز گفت: لیگ برتر هاکی در دوره پیش با شرایط خوبی برگزار شد و دوره بعدی لیگ نیز در تابستان و بعد از ماه رمضان برگزار خواهد شد.

بهلولی افزود: این دوره از لیگ با حضور 8 تیم برگزار می‌شود و تیم‌ها به صورت رفت و برگشت به مصاف هم می‌روند. قطعا برگزاری این لیگ‌ تاثیر زیادی در پیشرفت ملی‌پوشان دارد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار