صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

اظهارات عجیب پاپ درباره رژیم اسرائیل

رئیس‌ کلیسای کاتولیک همچنین از گفته‌های پیشن خود مبنی بر اینکه رئیس‌ تشکیلات خودگردان فلسطین فرشته صلح است عقب‌نشینی کرد.
کد خبر: ۵۰۴۳۷۱
| |
20438 بازدید

رئیس‌ کلیسای کاتولیک همچنین از گفته‌های پیشن خود مبنی بر اینکه رئیس‌ تشکیلات خودگردان فلسطین فرشته صلح است عقب‌نشینی کرد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، پاپ فرانسیس روز پنج‌شنبه در اظهاراتی که به صورت مکتوب برای هنریک سایمرمان، روزنامه‌نگار پرتغالی اسرائیلی، فرستاد می‌گوید: "هر کسی که مردم یهودی و دولت اسرائیل - و حق موجودیت آنها - را به رسمیت نشناسد، گناهکار به یهودی‌ستیزی است."

گفته می‌شود فرانسیس همچنین از اظهارات پیشین خود مبنی بر اینکه عباس "فرشته صلح" است، عقب‌نشینی کرده. پاپ یادآوری می‌کند که به عباس گفته امیدوار است روزی وی تبدیل به فرشته نجات شود.

به گزارش کانال 2 این نامه توسط پاپ به سایمرمان و خاخام آبراهام سکورکا، یکی از همکاران بین مذهبی نزدیک فرانسیس، و پس از آن فرستاده شده که این دو متعاقب دیدار پاپ و عباس به وی نامه نوشتند.

پاپ چند روز پس از نهایی شدن معاهده دو جانبه با "دولت فلسطین" که به رسمیت شناخته شدن دولت فلسطینی توسط واتیکان را آشکار ساخت، با عباس دیدار کرد. این اقدام واتیکان انتقادات و فشار بسیاری را از جانب صهیونیست‌ها متوجه پاپ کرد.

رژیم صهیونیستی پیشتر از به رسمیت شناخته شدن فلسطین توسط واتیکان اظهار "ناامیدی" کرده بود.


مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟