صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

درخواست‌قراردادن ارتش‌رژیم‌اسراییل درلیست‌سیاه

نماینده دبیر کل سازمان ملل در امور کودکان در مناطق درگیری، با انتقاد از رفتار نظامیان رژیم صهیونییست با کودکان فلسطینی، خواستار قرار دادن نام ارتش این رژیم در لیست سیاه سازمان ملل در کنار القاعده و داعش شد.
کد خبر: ۵۰۴۱۶۳
| |
5364 بازدید

لیلی زورقی نماینده دبیر کل سازمان ملل در امور کودکان در مناطق درگیری، با انتقاد از رفتار نظامیان رژیم صهیونییست با کودکان فلسطینی، خواستار قرار دادن نام ارتش این رژیم در لیست سیاه سازمان ملل در کنار القاعده و داعش شد.

به گزارش ایرنا به نقل از پایگاه خبری فلسطین الیوم، زورقی گفت: ارتش اسراییل باید در لیست سیاه سازمان ملل و در کنار القاعده، داعش، بوکوحرام و جنبش طالبان قرار گیرد، زیرا ارتش این رژیم در جنگ اخیر غزه، عمدا به کودکان حمله می کرد و به آن ها آسیب وارد می نمود.

این خواسته و توصیه های زورقی در پیوست گزارش ویژه بان کی مون دبیر کل سازمان ملل در خصوص کودکان در مناطق درگیری ذکر خواهد شد .

روزنامه صهیونیستی یدیعوت آحرونوت نیز در این خصوص نوشت: اسراییل فشار زیادی بر سازمان ملل وارد می کند تا چنین اتفاقی نیفتد و با اینکه هنوز نام ارتش اسراییل وارد لیست سیاه نشده، اما در صورت ورود نام آن به این لیست ، ممکن است برخی طرف های بین المللی خواستار تحریم این رژیم شوند .

در جریان حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی به نوار غزه در تابستان گذشته دستکم دو هزار و 400 غیرنظامی فلسطینی به شهادت رسیدند که بخش عمده ای از آنها را زنان و کودکان تشکیل می دادند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار