صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

تاکید حيدر العبادي و عمار حکيم بر وحدت در عراق

العبادی و حکیم بر ضرورت هماهنگی بین ارتش و کمیته های مردمی و پلیس برای آزاد سازی کامل سرزمین های اشغالی عراق از لوث وجود عناصر تروریستی داعش تاکید کردند.
کد خبر: ۵۰۳۴۶۲
| |
1824 بازدید
نخست وزیر عراق و رییس مجلس اعلای اسلامی عراق روز دوشنبه دیدار و بر اهمیت وحدت میان همه گروه های سیاسی برای عبور از شرایط بحرانی کنونی تاکید کردند.

به گزارش خبرگزاری عراق «واع» از بغداد، دفتر نخست وزیر عراق در بیانیه مطبوعاتی اعلام کرد، حیدر العبادی و عمار حکیم در این دیدار تازه ترین تحولات سیاسی و امنیتی عراق و راه های حمایت از نیروهای امنیتی این کشور در عرصه میدانی را بررسی کردند.

العبادی و حکیم بر ضرورت هماهنگی بین ارتش و کمیته های مردمی و پلیس برای آزاد سازی کامل سرزمین های اشغالی عراق از لوث وجود عناصر تروریستی داعش تاکید کردند.

در این بیانیه آمده است دو طرف همچنین درباره اوضاع آوارگان و بازگشت به خانه های شان و فراهم کردن ضروریات زندگی برای آنان تاکید کردند.

العبادی و حکیم پیروزی ها و دستاوردهای به دست آمده در مناطق و عملیات های مختلف را ارزشمند توصیف کردند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار