صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

دستبرد ميلياردي کارمند بانک

کد خبر: ۵۰۲۸۶۸
| |
5925 بازدید
|
۲

فرمانده انتظامي کهگيلويه و بويراحمد از دستگيري کارمند بانکي که دو ميليارد ريال ازحساب مشتريان برداشت کرده بود، خبر داد.

به گزارش مردم سالاری، سردار غلامعباس غلامزاده اظهار داشت: بدنبال گزارشي از برداشت هاي غير مجاز در شعب يکي از بانک ها در ياسوج، تيمي از کارآگاهان اداره مبارزه با جرايم اقتصادي اين پليس براي پيگيري موضوع و دستگيري متهم فعال شد.

وي اظهارکرد: در تحقيقات پليس مشخص شد متصدي يکي از بانک ها با سوء استفاده از شغل خود اقدام به برداشت وجوهي به ميزان دو ميليارد ريال و واريز آنها به حساب هاي مشخصي کرده است.

وي تصريح کرد: در ادامه و با شناسايي متهم مشخص شد چند روزي است پس از اخذ مرخصي کوتاهي ديگر به محل کار برنگشته و خانواده وي نيز مفقود شدن او را به پليس آگاهي اعلام کرده بودند.

 سردارغلامپور تصريح کرد: با اقدامات پليسي سرانجام متهم احضار و با توجه به مستندات به جرم خود اعتراف کرد و اظهار داشت: «مبلغ 200 ميليون تومان به صورت غيرمجاز از حساب ها برداشت و آنها را به هفت حساب مشخص واريز نمودم».

فرمانده انتظامي کهگيلويه وبويراحمد بيان کرد: با دستور قضايي هر هفت حساب مسدود و تمام وجوه به بانک استرداد و همچنين متهم نيز به مرجع قضايي تحويل داده شد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۹
انتشار یافته: ۲
حساس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۵۸ - ۱۳۹۴/۰۳/۰۳
دومیلیارد هم شد اختلاس ؟
اینقدر اختلاسها کلان بوده و هزار میلیاردی که گوشمون به شنیدن دومیلیارد ریال اختلاس عادت نداره
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۱۰ - ۱۳۹۴/۰۳/۰۳
ميره زندان حرف هاى ميشه
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟