صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

حمایت ماتیاس سامر از نتایج گواردیولا

کد خبر: ۴۹۶۹۳۳
| |
1944 بازدید
ماتیاس سامر، مدیر ورزشی بایرن مونیخ به حمایت از گواردیولا پرداخت و گفت که مربی اسپانیایی به خاطر شکست مقابل لورکوزن، تحت هیچ فشاری نیست.

به گزارش "ورزش سه"، دو گل از هاکان کالهان اغلو و جولین برند باعث شد تا قهرمان بوندس لیگا، 2-0 در بای آرنا شکست بخورد ولی این در حالی بود که بایرن به خاطر دیدار مقابل بارسا، به بیشتر ستاره‌های خود استراحت داده بود.

سامر در حمایت از گواردیولا گفت:" پپ در دو سال برایمان 5 جام آورده است. باید قبول کنیم که جام جهانی تاثیر بسزایی روی بازیکنانمان داشته و همچنین مصدومیت های زیادی داشتیم. اجازه نمی‌دهیم کسی نتایج ما را زیر سوال ببرد. تا به حال، چیزی به جز موفقیت به دست نیاوردیم.مربی و بازیکنان شایسته تعریف و تمجید بیشتری هستند."

سامر درباره تقابل با بارسا گفت:" حالا با تمام قوا خود را آماده بازی بارسا می‌کنیم. ما بایرن هستیم و برنامه‌های ویژه ای برای این بازی داریم. بارسلونا در فرم خیلی خوبی قرار دارد و مطمئنا شانس بیشتری برای پیروزی دارد؛ فکر می‌کنم باید این را قبول کنیم."
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟