صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

اعتراض دانشجويان به هتك حرمت و حواشي غيرفرهنگي قويترين مردان

کد خبر: ۴۹۵۰۵
| |
2782 بازدید
|
۲

دبير شوراي صنفي دانشگاه تربيت معلم آذربايجان با اشاره به اعتراض جمعي از دانشجويان دانشگاه به حواشي غيرفرهنگي و غيراخلاقي برگزاري مسابقات قوي‌ترين مردان شمال غرب كشور در اين دانشگاه، از صدور بيانيه‌اي مشترك توسط تشكل‌هاي دانشجويي بسيج، شوراي صنفي، مجمع اسلامي دانشجويان و انجمن‌هاي علمي دانشجويي در اين باره خبر داد.

خليل لو در گفت‌وگو با ايسنا، با بيان اينكه قرار بود اين مسابقه طي روزهاي پنجشنبه و جمعه 31 خرداد و يكم ارديبهشت ماه در دانشگاه برگزار شود، ‌اظهار كرد: ‌اين در حاليست كه در روز چهارشنبه پس از آماده كردن محيط براي مسابقه و ورود ورزشكاران به محوطه دانشگاه، برخي كارهاي غيراخلاقي و غير فرهنگي همچون عوض كردن لباس‌ در ملاعام و تردد برخي از ورزشكاران در محوطه دانشگاه و سلف با لباس‌هاي مخصوص مسابقه و پخش آهنگ‌هاي تند در ايام سوگواري، موجب اعتراض دانشجويان شد.

وي با بيان اينكه متاسفانه رييس دانشگاه كه هم اكنون استعفا داده، نسبت به اين موضوع توجه كافي را نشان نداد، گفت: شوراي صنفي و بسيج دانشجويي دانشگاه با صدور بيانيه‌اي نسبت به اين موضوع اعتراض كرد.

وي با ابراز تاسف از ضرب و شتم دانشجويان معترض توسط افراد غيردانشجويي كه به خاطر مسابقه وارد محيط دانشگاه شده بودند و هتك حرمت دانشگاه و دانشجو توسط آنها، بر صنفي بودن اين اعتراضات تاكيد و ‌خاطر نشان كرد: ‌متاسفانه برخي افراد مي‌خواهند اعتراض صنفي دانشجويان را با سياسي خواندن آن به نفع خود تمام كنند.

گفتني است، اين مسابقات توسط شوراي شهرآذرشهر و با موافقت رييس دانشگاه برگزار شده بود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲
truaobmw
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۲۹ - ۱۳۹۰/۰۲/۲۰
20
blaqqpoy
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۲۹ - ۱۳۹۰/۰۲/۲۰
20
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟