صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
پاسخ رسانه ملی به اخبار روزهای اخیر؛

صداوسیما تاکنون هیچ کمک ریالی و ارزی از دولت دریافت نکرده است

آنچه ‌باید بر آن تأکید شود این است که هیچ یک از کمک‌های ریالی و ارزی تاکنون دریافت نشده ‌و رسانه ملی با همه مشکلات مالی که با آن روبه‌روست، تلاش می‌کند ‌با قدرت بیشتر به وظایف خود عمل کرده و صدای انقلاب باشد.
کد خبر: ۴۹۴۶۴۷
| |
3857 بازدید

پس از آنکه خبری با نام درخواست سرافراز برای کمک مالی یک میلیارد و سیصد میلیون دلاری در مجموعه‌ای از رسانه‌ها منتشر شد، «تابناک» با چندین روز تأخیر بر مبنای این درخواست، این خبر را مبنای تحلیلی قرار داده ‌و این رقم را با بودجه‌های بی‌بی‌سی و سی‌ان‌ان مقایسه کرده بود که این موضوع با واکنش رسانه ملی همراه شد.

به گزارش «تابناک»، پس از آنکه مجموعه‌ای از رسانه‌ها اقدام به پوشش خبری کردند که «در بهمن ماه سال گذشته، حسن روحانی با درخواست رئیس جدید رسانه برای رفع مشکلات سنگین مالی صدا و سیما با پرداخت ۱۰۰۰ میلیارد ریال به این سازمان موافقت کرده بود. در عین حال که محمد سرافراز در رایزنی با رئیس دولت یازدهم درصدد است با دریافت ‌یک میلیارد و سیصد میلیون دلار از صندوق توسعه ملی، به مشکلات مالی این سازمان‌ پایان دهد‌».

سایت تابناک نیز چندین روز پس از انتشار این خبر در طیف وسیعی از رسانه‌ها، تحلیلی بر مبنای این خبر در ‌دوم اردیبهشت ۹۴ با تیتر «بودجه صداوسیما را با سی‌ان‌ان مقایسه کنیم یا بی‌بی‌سی؟» منتشر کرد که نگاهی مقایسه‌ای به بودجه سه رسانه بزرگ و همچنین رویکرد هر رسانه در خصوص کاهش هزینه‌هایشان داشت که البته در آن مقایسه بودجه بی‌بی‌سی به مراتب بیش از بودجه صداوسیما بود.

حال روابط عمومی سازمان صداوسیما، انتشار اصل خبر را که «تابناک» تنها به نقل پرداخته بود، متوجه «تابناک» دانسته و در این خصوص جوابیه‌ای داده که در متن آن، ضمن مرسوم دانستن کمک‌های ارزی، کمک ۱۰۰ میلیارد تومانی دولت به صداوسیما را رد کرده است.

در این جوابیه تأکید شده که کمک‌های ارزی برای «بهبود بخشی سیگنال‌رسانی، به روز شدن تجهیزات فنی و... انجام می‌شود و نه پرداخت حقوق کارکنان و مشکلات ناشی از آن»، حال آنکه «تابناک» تأکید داشت با تعدیل قابل توجه نیروی انسانی و کوچک‌سازی سازمان صداوسیما در این بخش، هزینه سرمایه‌گذاری در سایر بخش‌ها، از جمله بروزرسانی فنی نیز فراهم خواهد شد.

در متن این جوابیه آمده است؛

«در پاسخ به این ادعا و برای تنویر افکار عمومی ضروری است که تأکید شود؛
اولا؛ سال گذشته مقرر شده بود که از سوی دولت کمک مالی به سازمان اختصاص یابد، ولی تا کنون هیچ کمکی انجام نشده و رسانه با اخذ چندین وام توانسته سال ۹۳ را پشت سر گذارد.
ثانیا؛ دریافت کمک‌های ارزی از دولت در سال‌های گذشته هم بوده و موضوع جدیدی نیست و این گونه پرداخت‌های ارزی به صداوسیما عمدتا برای بهبود بخشی سیگنال رسانی، به روز شدن تجهیزات فنی و... انجام می‌شود و نه پرداخت حقوق کارکنان و مشکلات ناشی از آنکه نویسنده به آن اشاره کرده است.
و اما آنچه ‌باید بر آن تأکید شود این است که هیچ یک از کمک‌های ریالی و ارزی تاکنون دریافت نشده است و رسانه ملی با همه مشکلات مالی که با آن مواجه است تلاش می‌کند ‌با قدرت بیشتر به وظایف خود عمل کرده و صدای انقلاب باشد‌».

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...
آخرین اخبار