صفحه خبر لوگوبالا تابناک

توزیع بسته امنیت غذایی تداوم می‌یابد

وزیر رفاه از ادامه توزیع بسته امنیت غذایی در میان گروه‌های هدف در سال ۹۴ خبر داد.
کد خبر: ۴۹۳۱۷۵
| |
3231 بازدید
وزیر رفاه از ادامه توزیع بسته امنیت غذایی در میان گروه‌های هدف در سال ۹۴ خبر داد.

به گزارش تسنیم، علی ربیعی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: با تاکید رئیس جمهور در جلسه هیئت وزیران سیاست مبارزه با فقر غذایی و توزیع بسته امنیت غذایی را در سال 94 دنبال می‌کنیم.

وی ادامه داد: تعداد، کیفیت و جامعیت این طرح در سال جاری با تعیین میزان بودجه آن مشخص می‌شود، اما تلاش می‌کنیم تعداد و دفعات آن نسبت به سال گذشته بیشتر شود. ضمن اینکه در سال گذشته با شروع طرح غربالگری کردیم و به مرور زمان افراد کمتر مشمول یا غیرمشمول از گردونه این طرح خارج شدند.

وزیر رفاه افزود: این سیاست با توزیع سبد کالا اشتباه گرفته می‌شود در حالی که سیاستی برای پیشگیری از بیماری‌ها و تامین پروتئین و کالری برای افراد در معرض تهدید امنیت غذایی است.

ربیعی خاطرنشان کرد: در سال گذشته با تعداد 6 میلیون نفر آغاز شد و به مرور زمان نوبت به برخی از کودکان و مادران باردار دچار سوءتغذیه رسید و در سال جاری تلاش می‌کنیم همچنان برای 10 میلیون نفر اجرا شود.

اشتراک گذاری
گزارش خطا