هشدار فرمانده سابق جهادی افغانستان در مورد گسترش نفوذ داعش

فرمانده سابق جهادی افغانستان در مورد گسترش نفوذ داعش در این کشور به دولت هشدار داد.
کد خبر: ۴۹۱۶۷۲
| |
2197 بازدید
   فرمانده سابق جهادی افغانستان در مورد گسترش نفوذ داعش در این کشور به دولت هشدار داد.

به گزارش ایرنا، رسانه های افغانستان «محمد اسماعیل خان» روز چهارشنبه، از رهبران دولت وحدت ملی افغانستان خواست که اختلافات خود را کنار گذاشته و برای بهبودی وضعیت امنیتی تلاش کنند.
 
اسماعیل خان گفت: اگر توجه جدی به وضعیت کنونی صورت نگیرد افغانستان با جنگ سومی در مقابل داعش مواجه خواهد شد که برای این کشور خطرناک است .
 
اسماعیل خان پیش از این نیز از دولت افغانستان انتقاد کرده بود که در صدد حذف مجاهدین از دولت هستند و هشدار داده بود که بدون مجاهدین امنیت در این کشور تامین نمی شود.
 
رییس جمهور افغانستان نیز پیش از این حضور داعش را برای افغانستان و منطقه خطرناک خوانده و گفته بود که نیروهای افغان برای دفاع از کشور آمادگی لازم را دارند.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت