صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

چتربازان سعودی وارد خاک یمن شدند

رسانه‌های محلی در یمن اعلام کردند نخستین چتربازان عربستان برای حمایت از نیروهای طرفدار هادی، رئیس جمهوری سابق و فراری یمن، در شهر عدن و مناطقی از استان ضالع فرود آمدند.
کد خبر: ۴۸۸۹۶۲
| |
8810 بازدید
رسانه‌های محلی در یمن اعلام کردند نخستین چتربازان عربستان برای حمایت از نیروهای طرفدار هادی، رئیس جمهوری سابق و فراری یمن، در شهر عدن و مناطقی از استان ضالع فرود آمدند.

به گزارش «تابناک » نیروهای طرفدارعبد ربه منصورهادی رئیس جمهور سابق و فراری یمن اعلام کردند، در حالی که جنگده‌های عربستان بمباران تیپ زرهی 33 را ادامه می دهند، تعدادی از چتر بازان سعودی در استان ضالع از هواپیماهای عربستانی فرود آمدند. نیروهای این تیپ زرهی طرفداران علی عبدالله صالح رئیس جمهور سابق یمن هستند.

چتربازان سعودی همچنین عملیات مشابهی  در شهر عدن اجرا کرده اند که هدف آن حمایت از نیروهای طرفدار هادی و ارسال سلاح و تجهیزات برای آنها بوده است.

این گزارش می افزاید هواپیماهای ائتلاف تحت فرماندهی عربستان پایگاه های نظامی نیروهای امنیتی یمن را در ضالع بمباران کردند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار