صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

جنگ حجاب در پارلمان كويت بالا گرفت

المطري نماینده پارلمان می‌گوید: نمايندگان مجلس بايد در اعمال قوانين مدني پيشتاز باشند و هيچ مصونيتي در قبال آن ندارند بنابراين موضوع حجاب كه پذيرفته شده جامعه ماست بايد در مجلس رعايت شود و دليلي ندارد عده‌اي به نام نماينده خود را از قوانين مدني در امان بدانند.
کد خبر: ۴۸۸۲۳
| |
23043 بازدید

سرویس بین‌الملل «تابناک» ـ با راهيابي چهار زن به مجلس كويت و پافشاری دو تن از اين نمايندگان به عدم پوشش اسلامي در پارلمان، جنگ سختي بين نمايندگان بي‌حجاب و نمايندگان محجبه و نمايندگان مرد صورت گرفته است.

«الوطن» چاپ كويت نوشت: درست است كه زنان جايگاه سياسي دارند، اما به معناي زير پای گذاشتن شريعت از سوي آنان نباید باشد؛ ما كشور اسلامي هستيم و پارلمان به عنوان نماينده مردم، نبايد اجازه دهد كه زنان بي‌حجاب در آن رفت و آمد كنند.
محمد هايف المطري، از نمايندگان مجلس كويت نيز گفت: نمايندگان مجلس بايد در اعمال قوانين مدني پيشتاز باشند و هيچ مصونيتي در برابر آن ندارند؛ بنابراين، موضوع حجاب كه پذيرفته شده جامعه ماست، بايد در مجلس رعايت شود و دليلي ندارد عده‌اي به نام نماينده خود را از قوانين مدني در امان بدانند.

«المطري» تهديد كرد: اگر نمايندگان زن همچنان بخواهند بي‌حجاب در مجلس رفت و آمد كنند، به همراه برخي نمايندگان مسلمان ديگر حضور در جلسات علني را تحريم خواهيم كرد.

در انتخابات این دوره، خانم‌ها «اسيل العوضي»، «رولا دشتي»، «سلوا الجسار» و «معصومه المبارك» توانستند اعتماد رأي دهندگان را نسبت به خود جلب و چهار كرسي پارلمان كشورشان را از آن خود كنند.


سلوا الجسار  اسيل العوضي

 رولا دشتي  معصومه المبارك

بر پايه نظام انتخاباتي كويت، اين كشور داراي پنج حوزه انتخاباتي است و هر كدام ده  نماينده دارد. زنان کويتي به ترتیب در مناطق خود این آرا را به دست آوردند: معصومه المبارک نفر نخست، اسيل العوضي نفر دوم، رولا دشتي نفر هفتم و خانم سلوي الجسار در مرتبه دهم قرار گرفتند.

به طور كل، اسلامگراهای سنتی (سلفی) اين بار به جاي 21 كرسي، یازده كرسي را به دست آورده‌اند. از سوي ديگر، ليبرال‌ها، یک كرسي به كرسي‌هاي خود افزودند و داراي هشت كرسي شدند.

شيعيان نیز كه حدود يك سوم شهروندان كويت را تشكيل مي‌دهند، حضور نمايندگانشان را در پارلمان تقريباً دو برابر كردند و به جاي پنج كرسي، 9 كرسي را از آن خود كردند.

هم‌اکنون معصومه المبارک که سابقه وزارت را هم در کارنامه خود دارد، به همراه سلوی الجسار گفته‌اند که با پوشش اسلامی در مجلس حاضر خواهند شد و العوضی به همراه دشتی بر این نکته پافشاری دارند که بدون حجاب پای در مجلس نهند و این موضوع، سبب شده است که موضوع نخست سیاست داخلی کویتی‌ها به این موضوع اختصاص داده شود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟