صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

واکنش جدید سردار آزمون؛ می‌خواهند خرابم کنند

سردار آزمون، مهاجم خط خورده تیم ملی فوتبال کشورمان بار دیگر به عدم حضورش در لیست امیر قلعه‌نویی برای حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ واکنش نشان داد.
کد خبر: ۱۳۷۳۶۵۵
| |
2364 بازدید
|
۲

واکنش جدید سردار آزمون؛ می‌خواهند خرابم کنند

سردار آزمون با انتشار پستی از صفحه تیم ملی در استوری اینستاگرامی خود که مربوط به تصویری از سفر ملی‌پوشان به آنتالیاست، به این اتفاقات واکنش نشان داده است.

به گزارش سرویس ورزشی تابناک، سردار آزمون، مهاجم تیم فوتبال شباب‌الاهلی امارات که برای جام جهانی ۲۰۲۶ کانادا، مکزیک و ایالات متحده آمریکا به تیم ملی دعوت نشده، بار دیگر به این اتفاقات واکنش نشان داد.

مهاجم ۳۱ ساله تیم ملی که در ۹۷ بازی موفق شده ۵۷ گل ملی به ثمر برساند، به دلیل انتشار عکسی از حاکمان دبی و ابوظبی در ایام جنگ ایران با اتحاد آمریکایی-اسرائیلی، مورد انتقاد قرار گرفت و واکنش فدراسیون فوتبال هم این بود که مانع از دعوت این بازیکن به تیم ملی شد. قلعه‌نویی در اردوی فروردین‌ماه آزمون را به تیم ملی دعوت نکرد و همین رویه را برای جام جهانی نیز در پیش گرفت و حالا آزمون جایی در لیست تیم ملی ندارد.

این در حالی است که پس از دعوت نشدن آزمون به تیم ملی، تصاویری منتشر شد که گویا او صفحه اینستاگرام تیم ملی را آنفالو کرده (پیگیری نکردن) و همین موضوع بار دیگر جنجال آفرین شد. حالا سردار آزمون با انتشار پستی از صفحه تیم ملی در استوری اینستاگرامی خود که مربوط به تصویری از سفر ملی‌پوشان به آنتالیاست، به این اتفاقات واکنش نشان داده است.

مهاجم تیم ملی با انتشار این عکس و نسبت به عدم حضور خودش در جام جهانی ۲۰۲۶ نوشت: «درسته پیشتون نیستم ولی رفیقام که هستین، دلیلی نمیشه بهتون آرزوی موفقیت نکنم. خیلی‌ها میخوان خرابم کنن ولی این حرف‌ها اصلا درست نیست. موفق باشین بچه‌ها.»

واکنش جدید سردار آزمون؛ می‌خواهند خرابم کنند

تیم ملی فوتبال کشورمان در جام جهانی ۲۰۲۶ کانادا، مکزیک و ایالات متحده آمریکا در گروه G باید با بلژیک، مصر و نیوزلند رقابت کند. امیر قلعه‌نویی ۳۰ بازیکن را به اردوی تیم ملی در آنتالیا فراخوانده که از میان آنها ۲۶ نفر می‌توانند در فهرست نهایی برای حضور در جام جهانی شرکت کنند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۷
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۱۹ - ۱۴۰۵/۰۲/۲۹
ساده وبدون سیاست یخورده بزرگ فکر کن پسر
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۲۴ - ۱۴۰۵/۰۲/۲۹
اون پست اونقدر ها هم خائنانه نبود که بخواهند اینگونه مجازاتش کنند . لااقل قد رقاصه های روز اول جنگ ، خائنانه نبود .‌
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟