ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

نظر لاوروف درمورد توافق حاصل شده

وزیر امور خارجه روسیه با اشاره به بیانیه مشترک ایران و گروه 1+5، گفت: اکنون چارچوبی سیاسی برای توافق آینده شکل گرفته است.
کد خبر: ۴۸۷۶۰۲
| |
9348 بازدید
 وزیر امور خارجه روسیه با اشاره به بیانیه مشترک ایران و گروه 1+5، گفت: اکنون چارچوبی سیاسی برای توافق آینده شکل گرفته است.

به گزارش ایسنا، سرگئی لاوروف با اشاره به دستیابی ایران و گروه 1+5 به یک بیانیه سیاسی مشترک، اظهار کرد: ما این راه‌حل به دست آمده را موجب تقویت سیستم قانونی روابط بین‌المللی ارزیابی می‌کنیم چون نشان داده است که سخت‌ترین مسائل و حتی شرایط بحرانی می‌تواند از طریق تلاش‌های دیپلماتیک و سیاسی حل شود.

وزیر امور خارجه روسیه افزود: تفاهم‌نامه جدید درباره ایران راهکارهای مسائل اصلی را مشخص می‌کند و اسناد توافق هسته‌ای جامع در خصوص برنامه هسته‌ای ایران پیش از پایان ژوئن توسط کارشناسان ارائه خواهد شد.

لاوروف با تأکید بر این‌که شانس زیادی برای حصول به توافق جامع وجود دارد درباره نتایج به دست آمده در لوزان سوئیس گفت: نتیجه به دست آمده با ایران دلگرم کننده است. اکنون چارچوبی سیاسی برای توافق آینده شکل گرفته است.
تور کیش
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات