صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

سیب ارزان شد؛ کاهش شدید قیمت گوجه‌

معاون اتحادیه بارفروشان ضمن اعلام نرخ جدید انواع میوه، از کاهش قیمت برخی میوه‌ها و صیفی‌جات خبر داد.
کد خبر: ۴۸۷۲۱۵
| |
9115 بازدید
معاون اتحادیه بارفروشان ضمن اعلام نرخ جدید انواع میوه، از کاهش قیمت برخی میوه‌ها و صیفی‌جات خبر داد.

علی امامی در گفت‌وگو با مهر از کاهش قیمت سیب‌درختی در میدان مرکزی میوه و تره‌بار خبر داد و گفت: قیمت این میوه کاهش یافته و در حال حاضر هرکیلوگرم سیب با کیفیت بین ۱۸۰۰ تا ۲۰۰۰ تومان عرضه می‌شود ضمن اینکه قیمت قبلی این نوع سیب ۳۰۰۰ تومان بوده است.

وی همچنین از کاهش قیمت پرتقال در میدان مرکزی خبر داد و افزود: هم اکنون قیمت هرکیلوگرم پرتقال بین ۴۰۰۰ تا ۴۵۰۰ تومان، نارنگی تخم ژاپنی شیراز ۴۰۰۰ تومان و لیموشیرین بین ۳۸۰۰ تا ۴۰۰۰ تومان است.

امامی با اشاره به کاهش قیمت موز نیز گفت: قیمت این میوه نیز بین ۲۰۰ تا۳۰۰ تومان کاهش یافته و به ۳۸۰۰ تا ۴۰۰۰ تومان رسیده است.

وی قیمت سیب زمینی را بین ۳۰۰ تا ۴۰۰ تومان اعلام کرد و اظهارداشت: قیمت سیب زمینی نو بین ۶۰۰ تا ۷۰۰ تومان است ضمن اینکه درحال حاضر قیمت گوجه فرنگی به ۳۰۰ تومان رسیده است.

امامی در مورد علت کاهش قیمت‌ها گفت: این روزها همه مردم در مسافرت به سر می‌برند و تقاضا به شدت کاهش یافته است.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟