جاده چالوس یک‌طرفه شد

رئیس پلیس راهور استان البرز از یک‌طرفه شدن مسیر چالوس به سمت کرج از ساعت ۱۷ تا ۲۴ امشب خبر داد.
کد خبر: ۴۸۷۰۹۰
| |
4342 بازدید
 سرهنگ رضا اکبری در گفت‌وگو با تسنیم، با اشاره به وضعیت ترافیک محورهای مواصلاتی استان البرز در حال حاضر، اظهار داشت: عبور و مرور در آزادراه تهران- کرج و کرج- قزوین در مسیر رفت و برگشت به صورت نیمه سنگین و روان است.

وی با اشاره به وضعیت تردد در جاده چالوس افزود: محدوده نساء تا تونل امیرکبیر نیز از شمال به جنوب، ترافیک به شکل سنگین است.

رئیس پلیس راهور استان البرز گفت: در ساعت 17 از میدان کرج به سمت چالوس مسدود شده و مسیر برای بازگشت مسافران از شمال کشور یکطرفه می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: یک‌طرفه بودن مسیر چالوس به سمت کرج تا ساعت 24 امشب ادامه دارد.

رئیس پلیس راهور استان البرز تصریح کرد: در روزهای 13 و 14 فروردین‌ماه نیز مسیر چالوس از میدان امیرکبیر به سمت شمال تا ساعت 3 بامداد مسدود می‌شود.

اکبری اظهار داشت: لازم است رانندگان با رعایت قوانین و حداقل و حداکثر سرعت سفر ایمنی را برای خود و دیگر مسافران داشته باشند و از بروز حوادث رانندگی جلوگیری کنند.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
نظرسنجی
با کدام نرخ بنزین موافقید؟