بازگشت آرامش به «ضالع» پس از 5 روز درگیری

با پیروزی نیروهای یک تیپ زرهی ارتش یمن و انصارالله بر یکی از مناطق راهبردی در «ضالع»، آرامش به این شهر پس از 5 روز درگیری با طرفداران رئیس‌جمهور مستعفی بازگشت.
کد خبر: ۴۸۶۵۳۰
| |
3330 بازدید
با پیروزی نیروهای یک تیپ زرهی ارتش یمن و انصارالله بر یکی از مناطق راهبردی در «ضالع»، آرامش به این شهر پس از 5 روز درگیری با طرفداران رئیس‌جمهور مستعفی بازگشت.

به گزارش «تابناک»، یک منبع آگاه محلی اعلام کرد که درگیری میان تیپ 33 زرهی ارتش یمن و افراد مسلح وابسته به جنبش اعتراضی جنوب یمن و طرفداران «عبدربه منصور هادی» رئیس‌جمهور مستعفی یمن در یکی از مناطق راهبردی مشرف بر استان «ضالع» با پیروزی ارتش یمن به پایان رسید.

بر اساس گزارش «براقش نت» در این درگیری‌ که در منطقه راهبردی «شحذ» صورت گرفت، تیپ 33 زرهی ارتش یمن موفق شد نیروهای مسلح وابسته به هادی را به عقب‌نشینی وادار کند و بر امور مسلط شود.

به گفته منابع محلی، سرانجام پس از 5 روز درگیری میان نیروهای تیپ 33 زرهی ارتش یمن که از پشتیبانی نیروهای انصارالله برخوردار بودند و نیروهای هادی در «ضالع»، آرامش به این استان بازگشت.
منبع: فارس
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت