صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

نماینده بان‌کی‌مون درسوریه خواستار تعامل با ایران

فرستاده سازمان ملل در امور سوریه روز پنجشنبه تاکید کرد که جمهوری اسلامی ایران نقشی کلیدی در راه حل سیاسی بحران سوریه دارد.
کد خبر: ۴۸۱۱۹۱
| |
2962 بازدید
فرستاده سازمان ملل در امور سوریه روز پنجشنبه تاکید کرد که جمهوری اسلامی ایران نقشی کلیدی در راه حل سیاسی بحران سوریه دارد.

به گزارش ایرنا به نقل از پایگاه خبری «میدل ایست آی»، «استفان دمیستورا» روز پنجشنبه در سخنانی در «موسسه پادشاهی امور بین المللی» در لندن با بیان این مطلب، بر لزوم مشارکت دادن ایران در تلاش منطقه ای برای ایجاد ثبات در سوریه تاکید کرد.

وی گفت: لازم است با ایران به عنوان بازیگری مهم و کشوری دارای نفوذ قابل ملاحظه در سوریه، تعامل کنیم.

این مقام سازمان ملل همچنین افزود: چنانچه در سوریه راه حلی سیاسی به دست نیاید، داعش از این موضوع سود می برد؛ هر کسی که درگیر مبارزه مسلحانه در سوریه است باید با سازمان ملل برای کاهش سطح خشونت ها همکاری کند.

دمیستورا که پیش از این، پیشنهاد آتش بس 6 هفته ای در شهر حلب در شمال سوریه را داده است، گفت: حلب دومین شهر بزرگ سوریه است و اگر این شهر سقوط کند، یک فاجعه روی می دهد.

حلب که زمانی قطب تجاری سوریه بود از سال 2012 تاکنون بین نیروهای ارتش سوریه در غرب و گروه های تروریستی در شرق این شهر تقسیم شده است. 
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟