صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

با رکسانا به یک روستای دور افتاده می‌روم

او در مصاحبه‌ای با آسوشیتدپرس درباره آینده کاری خود اعلام کرده که ممکن است وی در آینده کتاب بنویسد، موسیقی بسازد و یا به روستای دور افتاده‌شان برود و با رکسانا صابری زندگی کند.رکسانا صابری نیز رو گذشته در پس ترک ایران در فرودگاه وین به خبرنگاران گفت: به زودي به آنچه که برايش در ايران رخ داد، دلايل بازداشتش، سه ماه حبس و محکوميتش خواهد پرداخت.
کد خبر: ۴۸۰۱۲
| |
47565 بازدید

سرویس بین‌الملل «تابناک» ـ بهمن قبادی، کارگردان ایرانی که در فرانسه است، در مصاحبه‌ای اعلام کرده که ممکن است در آینده به روستایشان برگردد و با رکسانا صابری، روزنامه‌نگار ایرانی ـ آمریکایی که در ایران به جرم جاسوسی محکوم به حبس شد، زندگی کند.

به گزارش خبرنگار «تابناک»، قبادی که برای نمایش فیلم اخیرش با نام «کسی از گربه‌های ایرانی خبر نداره» در فرانسه است، در مصاحبه‌ای با آسوشیتدپرس درباره آینده کاری خود اعلام کرده که ممکن است وی در آینده کتاب بنویسد، موسیقی بسازد و یا به روستای دور افتاده‌شان برود و با رکسانا صابری زندگی کند.

بهمن قبادی در اوایل اردیبهشت ماه سال جاری، با اعلام اینکه رکسانا صابری دوست، همکار و نامزد اوست، از مقامات ایرانی درخواست آزادی وی را کرده بود. رکسانا صابری به عنوان نویسنده در فیلم‌های قبادی با وی همکاری می‌کند، به گونه‌ای که عده‌ای قبادی را متهم کرده بودند که اتهام جاسوسی رکسانا صابری به خاطر همکاری با وی در فیلم‌هایش بوده است!

رکسانا صابری نیز رو گذشته در پس ترک ایران در فرودگاه وین به خبرنگاران گفت: به زودي به آنچه که برايش در ايران رخ داد، دلايل بازداشتش، سه ماه حبس و محکوميتش خواهد پرداخت.

وي تاکيد کرد: "درباره من مطالب زيادي نوشته شده است ولي من تنها کسي هستم که مي دانم واقعا چه اتفاقي افتاد."

پدر رکسانا در پاسخ به اين پرسش که آيا دخترش به دوست سينمايي اش "بهمن قبادي" که در جشنواره کن حضور دارد خواهد پيوست گفت: "زمان از دست رفت، نمايش فيلم "گربه هاي ايراني" ديروز بود."

گفتنی است، فیلم کسی از گربه‌های ایرانی خبر نداره، درباره دختر و پسر جوانی است که پس از آزادی از زندان، برای جمع کردن یک گروه جدیدِ موسیقی، به قلب تهران می‎زنند و سفری زیرزمینی را آغاز می‎کنند تا تک تک افراد بندشان را از میان گروه‎های مخفی زیرزمینی پیدا کنند.

آنها می‎خواهند از ایران بروند تا خودشان را به فستیوالی در لندن و پاریس برسانند، اما بیشترشان برای رفتن از ایران نه پولی دارند و نه پاسپورتی. جوان دیگری تلاش می‎کند تا برایشان پاسپورت جعلی جور کند و پیش از رفتنشان ترتیب کنسرتی مخفی را در تهران بدهد. این فیلم با هزینه مژ فیلم ساخته شده است و در آن، بازیگرانی چون حامد بهداد و نگار شقاقی، ایفای نقش می‌‌کنند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۰۶ - ۱۳۸۸/۰۲/۲۶
ای بابا. پدر این بنده خدا که تکذیب می کنه. پس چی می گه این آقا
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۱۲ - ۱۳۸۸/۰۲/۲۶
من نمی دونم چرا شما، گیر دادید به این بنده خداف رکسانا. مثل اینکه خیلی ناراحت شدید یکی از هموطنان بی گناه ، از زندان آزاد شده.
دعا کنید، این عدالت و رافت اسلامی، شامل همه زندانیان سیاسی و فعالان دانشجویی و ... بشود.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۰۲ - ۱۳۸۸/۰۲/۲۶
شما چه گيري دادين به اين يارو.ول كنيد ديگه.حكايت شاه مي بخشه شاغلام نمي بخشه
ناشناس
|
Uzbekistan
|
۱۲:۰۸ - ۱۳۸۸/۰۲/۲۶
من برای دستگاه قضایی و وزارت اطلاعات ایران متاسفم از اینکه نتوانستند بیش از دو ماه روی اظهاراتشان پای بند باشند.
خوب می دانم خیلی ها در دلشان به این وادادگی می خندند.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۱۱ - ۱۳۸۸/۰۲/۲۶
چقدر بد و بودار و نيشدار مطلب مينويسيد. اصلاً انتظار نداشتم كه غرض و كينه اي در نوشتن مطلب خبري در اين سايت ببينم. كاش يكروزي بفهمم كه اين كينه ها از كجا ناشي ميشود. مطالب (رسيدن بخير ركسانا، نيشخند ركسانا و مطلب بالا) همه نيشدار و عصبي هستند. آينقدر خودتان را اذيت نكنيد !!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۲۵ - ۱۳۸۸/۰۲/۲۶
نکته جالبی که در این نامه وجود دارد ابراز احساساتی است که بهمن قبادی برای یک دختر جوان به خرج می دهد . نامه ای پر سوز و گداز . خدا شانس بدهد . ما که 30 سال از خدا عمر گرفتیم هنوز از چنین ابراز احساساتی محرومیم و حسرت می خوریم.
ناشناس
|
-
|
۱۲:۳۰ - ۱۳۸۸/۰۲/۲۶
بهترين كاريه كه انجام ميدي! همونجا يه فيلم هم بساز.
ناشناس
|
Switzerland
|
۱۲:۳۸ - ۱۳۸۸/۰۲/۲۶
زیاد این یارو را بزرگش نکنید یک جاسوسی بود که بالاخره به خاطر حفظ منافع کشور بخشیدند. این زن باید برود و خجالت بکشد که علیه کشور ایران جاسوسی میکرد و برود دعا کند که علی گونه مقامات ایران بخشیدندش.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۴۳ - ۱۳۸۸/۰۲/۲۶
آرزو بر جوانان عیب نیست !!!!!!!!!!
ناشناس
|
Australia
|
۱۲:۵۱ - ۱۳۸۸/۰۲/۲۶
واقعا نمی دانم چرا اینقدر رکسانا صابری برای شما مهم شده؟!!!به جای اینکه از فقر و بدبختی مردم بنویسید از بیکاری میلیونها جوان ایرانی بنویسید از دلایل گسترش فساد و اعتیاد بنویسید، تمام فکر و ذکرتان شده رکسانا صابری!!! انکار تمام مشکلات این مملکت زندانی بودن و آزاد شدن ایشان بوده!!! تو را به خدا یک مقدار تفکر کنید و در سیاستهایتان بد نیست یک تجدید نظر داشته باشید!
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟
آخرین اخبار