سرباز و کيف ده‌هاميليوني

کد خبر: ۴۷۹۶۳۸
|
۱۰ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۰:۱۲ 01 March 2015
|
3092 بازدید
سرباز وظيفه شناس پليس امنيت عمومي خراسان شمالي در اقدامي خداپسندانه کيف پولي را حامل مبلغ 100 ميليون ريال طلا و يک ميليارد ريال وجه نقد در کارت بانکي پيدا کرد و به صاحبش بازگرداند.

به گزارش خراسان، رئيس پليس امنيت عمومي خراسان شمالي گفت: سرباز وظيفه «صادقي» جمعي پليس امنيت عمومي استان يک کيف را در بيرون از محوطه سازماني و روي کاپوت خودرويي پيدا کرد و براي تعيين تکليف به اداره نظارت بر اماکن عمومي اين پليس تحويل داد.

سرهنگ «صادق نامور» افزود: پس از بررسي محتويات کيف، صاحب آن شناسايي و با نامبرده تماس گرفته شد. صاحب کيف به اداره نظارت بر اماکن عمومي مراجعه کرد و اظهارداشت براي انجام کاري اداري به اين اداره مراجعه کرده و پس از اتمام کار و خروج از اداره متوجه شده کيف وي در داخل خودرو نيست.

 وي بيان کرد: کيف پيدا شده حاوي 100 ميليون ريال طلا و سکه و يک ميليارد ريال وجه در کارت بانکي، يک سند منزل، کارت ملي، کارت پايان خدمت و شناسنامه بود که در نهايت به صاحبش تحويل داده شد.

در گذشته نيز يک نارنجي پوش شهرداري بجنورد کيف مفقود شده را به صاحبش بازگردانده بود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # کالابرگ # حقوق بازنشستگان # انفجار بندرعباس
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟
الی گشت