صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

گواهینامه 5000 راننده در آستانه توقیف

رییس پلیس راهنمایی و رانندگی نیروی انتظامی از در آستانه توقیف قرار گرفتن گواهینامه رانندگی قریب به 5000 راننده خبر داد.
کد خبر: ۴۷۹۲۸۸
| |
5851 بازدید

رییس پلیس راهنمایی و رانندگی نیروی انتظامی از در آستانه توقیف قرار گرفتن گواهینامه رانندگی قریب به 5000 راننده خبر داد.

سردار دکتر اسکندر مومنی در گفت‌وگو با ایسنا، در این باره گفت: در حال حاضر حدود 5000 راننده در آستانه توقیف شدن گواهینامه رانندگی خود هستند، چراکه مجموع نمره منفی‌شان از عدد 20 عبور کرده و در آستانه رسیدن به 25 یا 30 است.

وی همچنین از وجود 32 میلیون گواهینامه در کشور خبر داد و درباره تعداد آن دسته از راننندگانی که بدون اخذ گواهینامه اقدام به رانندگی می کنند نیز گفت: رانندگی بدون گواهینامه در کشور ما بسیار اندک است و در واقع می توان گفت که نسبت آن به تعداد افرادی که با گواهینامه رانندگی می کنند حتی به چند دهم درصد هم نمی رسد.

رییس پلیس راهنمایی و رانندگی نیروی انتظامی درباره احتمال اتخاذ سیاست های تشویقی برای بخشش رانندگان متخلف در ایام نوروز نیز به ایسنا اظهارکرد: بخشی از تصمیم گیری درباره سیاست های تنبیهی یا تشویقی تماما بر عهده پلیس نیست و باید در نهادهای مختلف تصویب شود، اما به دنبال این هستیم تا در ایام نوروز برای آن دسته از رانندگانی که تخلفی مرتکب نشده اند سیاست‌های تشویقی را اعمال کنیم.

مومنی همچنین با اشاره به اجرای طرح نوروزی پلیس از 25 اسفندماه امسال خاطرنشان کرد: در اجرای این طرح ظرفیت دستگاه های مرتبط حدود 15 درصد نسبت به سال قبل افزایش داشته است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار