کشف ۴۰ هزارسند ازمتهمان پرونده ميلياردي مضاربه صوري

کد خبر: ۴۷۸۲۶۱
| |
3420 بازدید
|
۱
رئيس کل دادگستري استان بوشهر از کشف ۴۰ هزار سند از متهمان پرونده هاي ميلياردي مضاربه صوري خبر داد و گفت: اين اسناد شامل سفته، چک، حواله و چک هاي بين بانکي است.

به گزارش خراسان، حيدر بحراني در گفت و گو با ميزان درباره آخرين جزئيات پرونده ميلياردي مضاربه صوري بوشهر اظهار کرد: اين پرونده از تير امسال با دستگيري دو متهم رديف اول و شکايت ۸۰۰۰ نفر مالباخته آغاز شده و رسيدگي به شکايت ها نيز با سرعت و دقت بيشتري در حال انجام است.

 وي درادامه از اولين پرداخت وجوه مالباختگان در ۱۵ اسفند جاري خبرداد و گفت: وجوه مالباختگان در ۳ مرحله پرداخت مي شود، مبلغ ۳۲ ميليارد و ۵۰۰ ميليون تومان وجوه نقدي از هر دو متهم رديف اول پرونده به دست آمده که بخشي در بانک ها و بخش ديگرهم نزد افراد بوده است که به زودي به مردم پرداخت مي شود.

اين مسئول عالي قضايي همچنين افزود: مرحله دوم مطالبات نيز با فروش اموال متهمان از طريق مزايده پرداخت مي شود و مرحله سوم نيز وجوه اضافي نزد افرادي است که براساس کشف اسناد شناسايي شدند و مبلغ اضافي يا سود از آنان اخذ شد و به زودي قابل پرداخت خواهد بود.

اين مسئول عالي قضايي با بيان اين که رسيدگي به پرونده هاي مفاسد اقتصادي در شعب ويژه در دادسرا ها و دادگاه ها انجام مي شود، اظهارکرد: قضات ويژه براي جرايم اقتصادي تعيين کرده ايم و اين نوع پرونده ها را شخصا مديريت و رسيدگي مي کنيم تا حقوقي از بيت المال تضييع نشود.

رئيس کل دادگستري بوشهر همچنين اضافه کرد: به تناسب نوع افعال مجرمانه مجازات ها بايد لحاظ شود که عامل بازدارندگي در جامعه داشته باشد و احساس ترس و خطر براي ديگران ايجاد کند.

بحراني تاکيد کرد: دستگاه قضا براي احقاق حق مردم يک تنه وارد اين پرونده شده است و هيچ سياست يا انگيزه اي غير از پيشگيري از زيان بيشتر مردم و جلوگيري از ارزش شکني در جامعه مطرح نيست و با جديت و تلاش نسبت به احقاق حقوق مردم تلاش خواهيم کرد.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Germany
|
۱۳:۱۸ - ۱۳۹۳/۱۲/۰۵
چقدر دزدی زیاد شده.!!!
وب گردی