صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

آقازاده ورزشي؟

کد خبر: ۴۷۸۲۱
| |
3371 بازدید

روز گذشته شايعه شد آقازاده‌اي كه بر اساس ادعاي خبرگزاري مهر ردپايش در اختلاسي ميلياردي ديده شده، از بازداشت آزاد شده است. دو روز پيش بود كه مهر خبر بازداشت ناگهاني اين آقازاده ورزشي را مخابره كرد.البته اين خبرگزار همان روز مجبور شد تكذيبيه سازمان تربيت بدني را هم منتشر كند.

به نوشته اعتماد ملی، حدس اينكه فرد مورد نظر مهر، فرزند كدام يك از مديران ورزش بوده چندان دشوار نيست.يكي از مسوولان سازمان تربيت بدني در گفت‌وگو با اعتماد ملي توضيح مي‌دهد كه اين خبر از بيخ و بن دروغ است با اين وجود او هم تاييد مي‌كند كه شناسايي آقازاده مورد نظر نبايد خيلي سخت باشد:«اگر چنين چيزي درست بود بايد مداركي هم پيدا مي‌شد. گفتن اينكه يك آقازاده اختلاس كرده، مثل اين است كه من بگويم خبرنگاران ورزشي دلالند. خب بايد براي اين ادعايم مدرك داشته باشم. مثل مداركي كه مراجع قضايي پيدا كردند.وقتي مي‌گويند آقازاده ورزشي لابد منظورشان بچه‌هاي آقاي علي‌آبادي يا يكي از معاونان سازمان تربيت بدني است اما همين كه مدركي ندارند كه رو كنند نشان مي‌دهد كه موضوع اصلا جدي نيست و فقط با كاركرد انتخاباتي مطرح شده است.»

بر اساس برخي شنيده‌ها در پرونده آقازاده مورد نظر علاوه بر اتهامات مالي، اتهامات اخلاقي هم ديده مي‌شود.با اين همه محمد آخوندي، مديركل روابط عمومي سازمان تربيت بدني هم در گفت‌وگو با سايت خبري اين سازمان، هدف از طرح اين موضوعات را انتخاباتي مي‌داند:«متاسفانه با نزديک شدن به زمان انتخابات رياست جمهوري دهم، بسياري از افراد و گروه‌ها از منظر جهت‌گيري‌ها و منافع حزبي و گروهي در جهت تخريب اقدامات صورت گرفته از سوي دولت خدمتگزار برآمده‌اند تا در اين عرصه ورزش را جايگاهي براي تبليغات منفي خود بيابند. در اين زمينه ابتدا بايد تاکيد كنم که کار ورزش تعطيل‌بردار نيست و خانواده بزرگ ورزش بدون اعتنا به اين جوسازي‌ها و حاشيه‌پردازي‌ها با تمام توان به وظيفه خويش در قبال جامعه ورزش در حوزه‌هاي قهرماني و توسعه زيرساخت‌ها مشغول است و به ياري خدا در روزهاي آينده نيز مردم خوب کشور شاهد به بار نشستن بخشي از اين تلاش‌ها در عرصه توسعه زيرساخت‌ها خواهند بود. مساله بعدي نيز اين است که مسلما اين تخريب‌ها و ترور شخصيت‌ها خللي در اراده جامعه ورزش و مسوولان آن ايجاد نخواهد کرد، همان‌طور که مقام معظم رهبري نيز اشاره داشتند تخريب گروه‌هاي سياسي در عرصه انتخابات رياست جمهوري نمي‌تواند براي آنان آرايي را جمع کند و بي‌شک در اين عرصه هيچ چيز از نگاه تيزبين مردم پنهان نيست.»

به گفته آخوندي اين دسته از افراد و گروه‌ها با انتشار اخبار کذب و دروغ به دنبال اين هستند که حيثيت خانواده ورزش را لکه‌دار سازند و از اين رهگذر به دولت ضربه بزنند:«يک روز خبر از اختلاس در ورزش و بازداشت يک آقازاده مي‌دهند، در حالي که حرف ما اين است اگر مستنداتي در اين زمينه دارند آن را رو کنند و با مصداق حرف بزنند. خوشبختانه امروز دستگاه ورزش با وجود تمام تنگناهاي مالي و بودجه کمتر به نسبت ساير دستگاه‌ها، به گواه نهادهاي نظارتي يکي از سالم‌ترين دستگاه‌هاست و هيچ چيز پنهاني در اين زمينه وجود ندارد. به مردم شريف هم اعلام مي‌کنيم اين اخبار دروغ است و خوراکي براي فعاليت‌هاي انتخاباتي است.
اين عده روز ديگر خبر از استعفا و برکناري مسوولان سازمان تربيت بدني مي‌دهند تا به خيال خود محيط ورزش را به تنش و حاشيه بکشانند و اقداماتي از اين دست که اخبارش در رسانه‌ها ديده مي‌شود.»

واكنش علي‌آبادي به خبر اختلاس
رئيس سازمان تربيت بدني در مورد برخي شايعات در خصوص فساد مالي در سازمان تربيت بدني که شنيده مي‌شود نام يکي از آقازاده‌ها هم در اين ميان است به ايسنا گفت: «در هر سازماني ممكن است چند كارمند خطايي انجام دهند كه ما نيز حتما آن را بررسي و يقينا عوامل آن را مجازات مي‌كنيم.»

شكايت تربيت بدني از خبرگزاري مهر
مديران سازمان تربيت بدني كه گفته مي‌شود به شدت از انتشار خبر اختلاس يك آقازاده ورزشي ناراحت شده‌اند، اين روزها سخت در تلاشند تا از ادامه اين داستان جلوگيري كنند. روز گذشته سايت خبري سازمان تربيت بدني از شكايت اين سازمان عليه خبرگزاري مهر خبر داد: «به گفته مسوولان معاونت حقوقي سازمان اين خبر شامل انتساب اتهام اختلاس در ورزش كشور و دستگيري يك آقازاده ورزش است كه بدون هيچ سند و مدركي موجب تخريب وجهه جامعه ورزشي شده است و بر همين اساس سازمان تربيت بدني به نمايندگي از خانواده شريف ورزش ايران و جهت اعاده حيثيت از اين تلاشگران عرصه ورزش شكايتي را تسليم دستگاه قضايي كرده است تا به اتهام نشر اكاذيب و تشويش اذهان عمومي مسوولان خبرگزاري مهر رسيدگي شود.»

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟