صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

سید ستار صید هشتم شد

اسکی باز صحرا نورد ایران در بین 10 اسکی باز برتر جهان قرار گرفت.
کد خبر: ۴۷۶۷۴۹
| |
2938 بازدید

به گزارش ایسنا، در اولین روز از مسابقات اسکی صحرانوردی قهرمانی جهان در سوئد سید ستار صید در دور مقدماتی با ثبت رکورد 25 دقیقه 8 ثانیه و 2 دهم ثانیه در مسافت 10 کیلومتر پاتیناژ در جایگاه هشتم میان 69 اسکی باز جهان قرار گرفت.
 
این رقابتها با حضور برترین اسکی بازان جهان هر دو سال یک بار برگزار می‌شود و تیم ملی اسکی صحرانوردی ایران در دو بخش آقایان و بانوان در این رقابت‌ها حضور دارد.
 
در اولین مسابقه و در رشته 10 کیلومتر پاتیناژ، سید ستار صید که دو سال قبل در ایتالیا با اختلاف بسیار کم یازدهم شده بود، این بار جایگاه هشتم را بi دست آورد و با این رکورد جواز حضور در مرحله بعدی رقابتها را کسب کرد.
 
این نخستین بار است که یک اسکی باز ایرانی در مرحله ورودی قهرمانی جهان در جمع 10 نفر اول قرار می گیرد.
 
همچنین یاسین شمشکی دیگر اسکی باز تیم ملی ایران با ثبت رکورد 26 دقیقه 38 ثانیه و 2 دهم ثانیه در جایگاه بیست و ششم قرار گرفت. وی دو سال قبل و در رقابتهای جهانی ایتالیا چهل و یکم شده بود.
 
در این مرحله اسکی بازانی از بلغارستان، بوسنی و مجارستان رتبه‌های اول تا سوم را کسب کردند.
 
همچنین در مسافت پنج کیلومتر و در میان 45 اسکی باز سمانه بیرامی با رکورد 16 دقیقه و 32 ثانیه و 7 دهم ثانیه به رتبه 24 رسید و فرزانه رضا سلطانی با ثبت رکورد 17 دقیقه و 52 ثانیه و 5 دهم ثانیه سی و ششم شد. رضا سلطانی دو سال قبل و در رقابت های جهانی ایتالیا به رتبه سی و هفتم رسیده بود.
 
این رقابتها فردا در بخش اسپرینت پیگیری می‌شود.
 
تیم اسکی صحرانوردی با ترکیب سید ستار صید و یاسین شمشکی در بخش آقایان، سمانه بیرامی و فرزانه رضا سلطانی در بخش بانوان به سرمربیگری سید مصطفی میرهاشمی و سرپرستی حسین چراغی عازم سوئد شده است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟