صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

منافقين دست به دامن كاخ سفيد شدند

تظاهرات اين گروه در آمريكا در حالي است كه اين گروه ظاهرا در فهرست گروههاي ترويستي آمريكا قرار دارد و فعاليت آنها در اين كشور بر اساس قوانين ممنوع است .
کد خبر: ۴۷۶۴۳
| |
5603 بازدید

گروهك منافقين در تحركي تازه در واشنگتن خواستار رفع محاصره اردوگاه اشرف از سوي ارتش آمريكا شدند.

به گزارش خبرگزاري فرانسه اين گروه از اعضاي گروهك منافقين با تجمع در برابر كاخ سفيد خواستار رفع محاصره اردوگاه اشرف در شمال بغداد شدند. هم اكنون 3 هزار و 500 نفر از اعضاي اين گروهك در پادگان اشرف سكونت دارند و تلاش ها ي دولت عراق براي اخراج آنها از اين كشور با مخالفت جدي آمريكا رو به رو شده است . تظاهرات اين گروه در آمريكا در حالي است كه اين گروه ظاهرا در فهرست گروههاي ترويستي آمريكا قرار دارد و فعاليت آنها در اين كشور بر اساس قوانين ممنوع است .

در همين رابطه اخير بر خي از نمايندگان اروپا طي نامه اي از دولت اوباما خواسته اند تا اين گروه را از فهرست گروههاي تروريستي خارج كند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟