صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
رهبر انقلاب در جمع پرشور مردم كردستان:

خدشه به وحدت ملي به بهانه شيعه و سني، مزدوری دشمن است

آيت‌الله خامنه‌اي با اشاره به ناآگاهي برخي عوامل مزدور دشمن افزودند: بسياري از عناصر و عوامل وهابي و سلفي که در عراق و افغانستان و پاکستان اقدامات تروريستي مي‌کنند، متوجه مزدوري خود نيستند، همچنانکه فرد شيعه‌اي که به مقدسات اهل سنت توهين مي‌کند، حتي اگر متوجه نباشد مزدور دشمن است.
کد خبر: ۴۷۵۷۵
| |
12390 بازدید

آيت‌الله خامنه‌اي، رهبر معظم انقلاب اسلامي در اجتماع عظيم مردم کردستان در ميدان آزادي سنندج و خيابان‌هاي پیرامون، ضمن قدرداني از استقبال باشکوه و پرشور مردم صميمي و با محبت کردستان از استقامت، هشياري و مجاهدت مردم مؤمن و با فرهنگ اين استان تجليل کردند و با تأکيد بر حفظ عزت ملي، به تبيين شاخص‌هاي انتخاب بهترين و صالح‌ترين رئيس جمهور از ميان نامزدهاي صالح پرداختند.

به گزارش «تابناك» به نقل از سايت دفتر رهبري انقلاب، رهبر معظم انقلاب اسلامي با تشريح علل و عوامل عزت ملي به عنوان مسأله‌اي بسيار مهم و اساسي، آن را از نشانه‌هاي حيات حقيقي يک جامعه سرافراز و پويا و از عوامل مهم ايستادگي در برابر بيگانگان خواندند و افزودند: ملتي که از «تاريخ و فرهنگ و موجوديت» خود، احساس حقارت و ذلت نکند و با چشم غرور و اميد به داشته‌ها، سنن، آداب و تاريخ و مفاخر خود بنگرد، از عزت ملي برخوردار است و اين مهم به فرموده قرآن کريم با اتکاي به ايمان محقق خواهد شد، چرا که عزت، مخصوص پروردگار، پيامبر خدا و مؤمنان به پروردگار است.

ايشان با اشاره به تلاش استعمارگران و حکومت‌هاي وابسته براي القاي احساس حقارت در ملت ايران، سياست‌هاي مذلت‌بار حکومت‌هاي ديکتاتوري و فاسد قاجار و پهلوي را در مقابل انگليس و آمريکا مصيبت بزرگ ملت ايران در دوران پیش از انقلاب دانستند و خاطرنشان کردند: ملت ايران با اتکاي به اسلام و به رهبري امام عظيم‌الشأني که مظهر عزت اين ملت و اين سرزمين بود، در برابر چنين مصيبتي قيام کرد و امروز مردم ايران به ايراني بودن و مسلمان بودن خود افتخار مي‌کنند و قدرتمندان عالم هم معترفند که تهديدات آنها هيچ تأثيري در ملت عزتمند ايران و نظام مقتدر و پرنفوذ اسلامي ندارد.

 آيت‌الله خامنه‌اي با اشاره به ناآگاهي برخي عوامل مزدور دشمن افزودند: بسياري از عناصر و عوامل وهابي و سلفي که در عراق و افغانستان و پاکستان اقدامات تروريستي مي‌کنند، متوجه مزدوري خود نيستند، همچنانکه فرد شيعه‌اي که به مقدسات اهل سنت توهين مي‌کند، حتي اگر متوجه نباشد مزدور دشمن است.

رهبر انقلاب اسلامي افزودند: در نگاه جماعت سلفي و وهابي، شيعيان و «اهل سنتِ محب اهل بيت و اهل سنت پيرو عرفان قادري»، در هر جاي دنيا باشند، کافرند اما حقيقت اين است که پيروان اين فکر شوم، مأمور ايجاد اختلاف ميان برادران مسلمان هستند، همچنانکه شيعه‌اي که از روي ناداني و يا غرض به مقدسات اهل سنت توهين مي‌کند مأمور ايجاد اختلاف است و به هر حال، رفتار هر دو گروه حرام شرعي و خلاف قانوني است.

ايشان ملت را به قدرشناسي همراهي «دولت با مردم» و دولت را به قدرشناسي «ايمان و حضور پرشور و شوق مردم» توصيه کردند و افزودند: بايد ابتکار و روحيه کارآفريني مردم  به ويژه جوانان را قدر شناخت.

آيت‌الله خامنه‌اي با اشاره به آشنايي نزديک خود با مردم کردستان افزودند: مردم با عظمت اين استان، مردمي امتحان داده هستند، چرا که وقتي دشمن با سياست خباثت آلود خود در پي ايجاد تفرقه قومي و مذهبي در پيکره عظيم ملت ايران بود، مردم کردستان با هشياري و مجاهدت اين توطئه بزرگ را خنثي کردند.

ايشان با اشاره به قدرداني مردم کردستان از شهيدان بزرگي همچون کاوه، صياد شيرازي، متوسليان، بروجردي، کاظمي و ديگر سرداران شهيد افزودند: جوانان رزمنده‌اي که به اين ديار مي‌آمدند نيز محبت مردم کردستان را فراموش نمي‌کنند.

آيت‌الله خامنه‌اي فعاليت‌هاي ضد انقلاب در سال‌هاي اول تشکيل جمهوري اسلامي را باعث از دست رفتن فرصت کار عمراني و سرمايه‌گذاري بيشتر در استان کردستان دانستند و افزودند: دولت‌ها کارهاي فراواني در اين استان انجام داده‌اند، به‌گونه‌اي که امروز بر خلاف دوران طاغوت، دولت‌ها به استان‌ها و شهرهاي گوناگون کشور مي‌روند و مردم دور افتاده‌ترين مناطق نيز شاهد حضور رئيس‌جمهور، وزرا و ديگر مسئولان هستند.

آيت‌الله خامنه‌اي نخستين و مهمترين مسأله در انتخابات رياست جمهوري را حضور گسترده مردم دانستند و افزودند: دومين مسأله در انتخابات آتي اين است که مردم از ميان نامزدهايي که صلاحيت آنها پس از عبور از ذره‌بين شوراي نگهبان، اعلام خواهد شد، صالح‌ترين نامزد را برگزينند.

ايشان در همين زمينه افزودند: همه نامزدهايي که شوراي نگهبان اعلام مي‌کند، صالحند اما نبايد در مسأله مهمي همچون انتخاب رئيس‌جمهور به حداقل‌ها کفايت کرد، بلکه بايد با تکيه بر شاخص‌ها، از ميان نامزدهاي صالح، بهترين و صالح‌ترين نامزد را برگزید.

آيت‌الله خامنه اي با يادآوري اينکه بنده نسبت به اشخاص هيچ‌گونه نظري ابراز نمي‌کنم به تبيين شاخص‌هاي مهم انتخاب صالح‌ترين رئيس‌جمهور پرداختند و خطاب به ملت افزودند: کسي را برگزينيد که درد کشور را بفهمد، درد مردم را بداند و از درد مردم احساس درد کند، با مردم يگانه و صميمي باشد، ساده زيست باشد و خود و خانواده و نزديکانش از فساد و اشرافي‌گري و اسراف دور باشند، چرا که گرايش مسئولان به اشراف و تجمل آفت بزرگي است.

آيت‌الله خامنه‌اي همچنين نامزدهاي محترمي را که مشغول تبليغات و بيان ديدگاه‌هاي خود هستند به انصاف، پرهيز از تخريب و توجه کامل به حق و صدق فراخواندند و افزودند: نامزدها گاه مسائلي خلاف واقع درباره اوضاع کشور و مسائل اقتصادي مطرح مي‌کنند که مردم را نگران مي‌کند و انسان نمي‌تواند باور کند که دادن اين همه نسبت خلاف، از روي صدق و صفا مطرح شده باشد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
-
|
۱۷:۳۶ - ۱۳۸۸/۰۲/۲۲
نامزدها تخريب نکنند؛ بسياري از مسائلي که درباره اوضاع کشور مي‌گويند واقعيت ندارد. کسي را برگزينيد که درد کشور را بفهمد، درد مردم را بداند و از درد مردم احساس درد کند، با مردم يگانه و صميمي باشد، ساده زيست باشد و خود و خانواده و نزديکانش از فساد و اشرافي گري و اسراف دور باشند چرا که گرايش مسئولان به اشراف و تجمل آفت بزرگي است.برادر این همه تیتر مهم رفتی سراغ شیعه وسنی.
ناشناس
|
United States
|
۱۸:۵۲ - ۱۳۸۸/۰۲/۲۲
کسي را برگزينيد که درد کشور را بفهمد، درد مردم را بداند و از درد مردم احساس درد کند، با مردم يگانه و صميمي باشد، ساده زيست باشد و خود و خانواده و نزديکانش از فساد و اشرافي گري و اسراف دور باشند چرا که گرايش مسئولان به اشراف و تجمل آفت بزرگي است.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۱۱ - ۱۳۸۸/۰۲/۲۲
امید است برای برادران و خواهران اهل سنت و به ویژه اهالی کردستان این سفر دارای نتایج دلخواه انان باشد.از همین مسیر بایستی پی گیر حقوق خود باشند .
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۲۱ - ۱۳۸۸/۰۲/۲۲
سخنان رهبری را هم تحریف میکنید آن بخشی که به مذاق شما خوش نیامده حذف کردید(بخشی که میفرمایند حرفهای کاندیداها درباره اوضاع مملکت اشتباه است)
موتوا بغیظکم
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟