صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

تحریم‌های جدید آمریکا علیه مقام‌های ونزوئلا

وزارت امور خارجه آمریکا اعلام کرد که واشنگتن دور جدیدی از محدودیت‌ها را در صدور روادید برای برخی از مسئولان ونزوئلا اعمال کرده است.
کد خبر: ۴۷۲۲۵۹
| |
2256 بازدید

وزارت امور خارجه آمریکا اعلام کرد که واشنگتن دور جدیدی از محدودیت‌ها را در صدور روادید برای برخی از مسئولان ونزوئلا اعمال کرده است.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری شینهوا، جن ساکی، سخنگوی دستگاه دیپلماسی آمریکا اعلام کرد که دولت واشنگتن تحریم‌هایی را در زمینه صدور روادید برای برخی از مقام‌های کنونی و پیشین ونزوئلا اعمال می‌کند.

وی مدعی شد که علت این اقدام سوء استفاده از حقوق بشر و فساد از سوی مقام‌های ونزوئلا بوده است. بر اساس این تحریم‌ها همچنین اعضای خانواده این افراد نیز نخواهند توانست برای ورود به آمریکا روادید دریافت کنند.

ساکی گفت: ما این پیام را به طور مشخص ابلاغ می‌کنیم که سوء استفاده کنندگان از حقوق بشر و خانواده‌هایشان در آمریکا جایی ندارند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟