صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

تاثیر معنادار شبکه‌های اجتماعی بر «طلاق»

مدیرکل دفتر امور آسیبهای اجتماعی وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی ضمن تاکید بر ضرورت آسیب‌شناسی شبکه‌های اجتماعی گفت: تحقیقات بین‌المللی موید این است که شبکه‌های اجتماعی بویژه "فیس بوک" بر طلاق تاثیر معنادار دارد.
کد خبر: ۴۷۲۰۱۶
| |
7023 بازدید
|

مدیرکل دفتر امور آسیبهای اجتماعی وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی ضمن تاکید بر ضرورت آسیب‌شناسی شبکه‌های اجتماعی گفت: تحقیقات بین‌المللی موید این است که شبکه‌های اجتماعی بویژه "فیس بوک" بر طلاق تاثیر معنادار دارد.

روزبه کردونی در گفت‌وگو با ایسنا، افزود: بر اساس یکی از این تحقیقات از هر پنج مورد طلاق در آمریکا، فیس بوک عامل یک طلاق بوده است. در انگلستان نیز مشابه چنین آماری در پی تحقیقات گزارش شده است. در سال 2010 نیز یک پیمایش در آمریکا انجام شده است که اعلام می‌کند از هر پنج وکیل که پیگیر امور طلاق است، چهار نفر شواهدی را در دست داشته‌اند که نشان می‌داده شمار طلاق به دنبال استفاده از فیس بوک افزایش یافته است.

کردونی ادامه داد: آنچه مسلم است این است که فیس بوک و سایر شبکه‌های اجتماعی بر روی کیفیت رابطه زناشویی اثر می‌گذارند لذا باید محافل دانشگاهی و محققان به صورت علمی این تاثیرات را بررسی کنند.

کردونی درباره وضعیت ایران و تاثیر شبکه‌های اجتماعی بر زندگی زوج‌های ایرانی عنوان کرد: از یکسو شمار کاربران اینترنتی ایران طی هشت سال اخیر پنج برابر شده است و از هفت میلیون نفر در سال 1384 به 36 میلیون نفر در سال 1392 رسیده است و از سوی دیگر نسبت طلاق به ازدواج هم در همین بازه زمانی از 10 درصد به 18 درصد رسیده است. با این وصف می توان این سوال را مطرح کرد که آیا افزایش کاربران اینترنتی و فعالین شبکه‌های اجتماعی بر افزایش طلاق تاییر داشته است یا خیر؟

وی افزود: البته طلاق یک مسئله پیچیده و چندبعدی است و نباید رویکرد تقلیل گرایانه به آن داشت و تنها از یک منظر به آن نگریست، اما می توان این نکته را بیان کرد که در کنار سایر مسائل موثر بر طلاق باید مقوله شبکه‌های اجتماعی را هم در نظر گرفت.

کردونی درباره اقدامات آسیب شناسانه انجام شده در این خصوص گفت: گروه "فضای مجازی و آسیب‌های نوپدید" در دفتر امور آسیبهای اجتماعی وزارتخانه فعال شده است و با تاکید وزیر رفاه یکی از سیاست‌های این دفتر ایجاد یک گفت‌وگوی اجتماعی و همفکری با صاحبنظران و دانشگاهیان برای کاهش آسیب های اجتماعی مرتبط با شبکه های اجتماعی است.


مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱۰
انتشار یافته: ۱۲
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۳۵ - ۱۳۹۳/۱۱/۱۳
اولا فرهنگ یک کشور با فرهنگ کشور دیگه بسیار فرق می کنه دوما دسترسی پذیری به فیسبوک تو کشور ما با اونجا متفاوت، سوما یک بررسی نمیشه اینطوری نتیجه گرفت
sara
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۳۸ - ۱۳۹۳/۱۱/۱۳
خیلی تاثیر نداره رو طلاق ولی کاملا هم بی تاثیر نیست.شاید 1 در 1000.زوجی رو میشناسم بخاطر همین فیس بوک و وایبر و... و مسائل بوجود اومده بدنبال استفاده از اینا از هم جدا شدن
شهرام سبزواری
|
Malaysia
|
۱۱:۴۰ - ۱۳۹۳/۱۱/۱۳
سلام،
اگر چه مطابق معمول پیام را منتشر نمی کنید ولی لطفا از ایشان تاثیر تولید چاقو بر جرم بویژه قتل را هم سوال کنید. شاید ایشان آماری در این مورد داشته باشند.
ضمنا لطفا سوال کنید اگر وقت کردند در مورد تاثیر بی کاری، درآمد پایین، و نا برابری در محیط کار هم نظر بدهند و ما را به فیض اکمل برسانند.

خدا عاقبت همه را بخیر کند
ناشناس
|
Austria
|
۱۱:۵۱ - ۱۳۹۳/۱۱/۱۳
از تابناک عاجزانه خواهش میکنم این خبر رو در ستون اصلی قرار دهد

همه ما در قبال همدیگر مسئول هستیم لطفا به دور از هرگونه مسائل سیاسی، نگران امور فرهنگی و بنیان خانواده باشید
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۱۱ - ۱۳۹۳/۱۱/۱۳
مشکل فیسبوک نیست. مشکل خرده فرهنگ ها هستند. به تدریج خوب میشود.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۱۸ - ۱۳۹۳/۱۱/۱۳
"تحقیقات بین‌المللی موید این است که شبکه‌های اجتماعی بویژه "فیس بوک" بر طلاق تاثیر معنادار دارد." لطفا منبع این ادعای علمی را ذکر نمایید.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۲۴ - ۱۳۹۳/۱۱/۱۳
جوکی دیگر از متخصصان حکومتی : میگم این وسط گرانی ، تورم ، بیکاری ، عدم تامین مسکن ، عدم تضمین شغلی وامنیت ، کاهش سن فحشا و رواج دروغ گویی در جامعه ، ترویج مصرف گرایی در صدا سیما نقشی ندارد ، حتما ندارد .
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۲۷ - ۱۳۹۳/۱۱/۱۳
فرار به جلو
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۴۳ - ۱۳۹۳/۱۱/۱۳
مرجع اين تحقيقات و لطفا اعلام كنيد.
ساعت 24
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۴۸ - ۱۳۹۳/۱۱/۱۳
عزیز من طلاق بیشتر بخاطر بی پولی و بی کاری هستش . حالا هی ربطش بدید به چیزای دیگه !!
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...