صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

ابهام در دلايل غيبت مددی در توديع

کد خبر: ۴۷۱۵۱
| |
1291 بازدید

معاون سازمان تربيت‌بدني گفت: مدير سابق اداره ورزش تهران از اينكه چه زماني مراسم توديعش است، خبر داشت.

مهدي نجفي در گفت و گو با فارس، در مورد غيبت عليرضا مددي در مراسم توديع وي و معارفه شروين اسبقيان به عنوان مدير جديد اداره ورزش تهران، اظهار داشت: بايد از خودش سوال شود. به من گفتند در اين ساعت تدريس داشته است. مددي از اينكه چه زماني مراسم توديعش است، خبر داشت چرا كه خودم به او اطلاع دادم.

وي در مورد شايعات مبني بر بركناري مددي، عنوان كرد: وي از وزارت صنايع، مأمور به سازمان تربيت بدني بود. در نشستي كه با معاون مالي و اداري و پشتيباني و توسعه وزارت صنايع داشتم، مخالفت خود را با ادامه مأموريت مددي به دليل كمبود نيروي انساني اعلام كرده و با اين مخالفت، يك سال مأموريت او در سازمان تربيت‌بدني به پايان رسيد.

معاون سازمان تربيت‌بدني و هماهنگي امور استان‌ها افزود: از همان لحظه كه با مخالفت وزارت صنايع روبرو شديم، به دنبال نيروهاي جديد بوديم. افراد مختلفي را مورد بررسي قرار داديم و با توجه به سابقه خوب اسبقيان، اين مسئوليت را به وي واگذار كرديم و براي اين كار به هيچ توصيه‌اي توجه نشد.

وي در پاسخ به اينكه آينده ورزش تهران را چگونه ارزيابي مي‌كند، اظهار داشت: آينده را بسيار روشن مي‌بينم و به‌طور يقين سعي مي‌كنم ارتباط‌مان را با مديركل جديد بيشتر كرده و در راستاي اين ارتباطات از دو هفته قبل جلساتمان را شروع كرده و مي‌خواهيم پيشرفت كارها را هر دو هفته يك بار كنترل كنيم.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟