صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

شیشه عمر کی روش در دست کمیته فنی

رئیس فدراسیون فوتبال ادامه همکاری با کارلوس کی روش به عنوان سرمربی تیم ملی تا جام جهانی را منوط به تصمیم کمیته فنی فدراسیون فوتبال دانست.
کد خبر: ۴۶۹۸۵۵
| |
7350 بازدید
|
۸
 رئیس فدراسیون فوتبال ادامه همکاری با کارلوس کی روش به عنوان سرمربی تیم ملی تا جام جهانی را منوط به تصمیم کمیته فنی فدراسیون فوتبال دانست.
 
به گزارش واحد مرکزی خبر ، علی کفاشیان پس از جلسه هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال گفت: ما با کی روش تا جام جهانی آینده قرارداد داریم اما کی روش باید با حضور در ایران درباره عملکرد تیم ملی فوتبال در جام ملت های آسیا به کمیته فنی گزارش دهد و برنامه های خود را تا جام جهانی آینده ارائه دهد.
 
او افزود: از عملکرد تیم ملی فوتبال در جام ملت های آسیا به عنوان رئیس فدراسیون فوتبال راضی هستم اما مسئله مهم این است که ما در بازی چهارم آن طورکه باید و شاید خوب نبودیم هرچند که بازیکنان تمام تلاش خود را کردند و ما با بدشانسی روبرو شدیم.
 
رئیس فدراسیون فوتبال درباره دوپینگ بازیکن عراقی و شکایت فدراسیون فوتبال ایران به کنفدراسیون فوتبال آسیا هم گفت: چگونه است که در یک بازی تیم ما به علت دو اخطاره بودن بازیکن با وجود پیروزی بازنده اعلام می شود اما ای.اف.سی درباره دوپینگ بازیکن عراقی هیچ واکنشی نشان نمی دهد باید این موضوع را بررسی و پیگیری کنیم تا ببینیم مشکل کجاست.
 
کفاشیان گفت: تمام تیم های آسیایی برای موفقیت تیم شان سرمایه گذاری عظیمی انجام دادند ما هم برای توفیق تیم ملی باید سرمایه گذاری کنیم تا از کشورهای دیگر عقب نمانیم و نتیجه کار تیم ملی فوتبال در رقابت های آینده ضعیف نباشد.
 
او گفت: در این جلسه درباره صورت های مالی فدراسیون هم مباحثی مطرح شد.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۲۲
انتشار یافته: ۸
سیامک
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۱:۱۹ - ۱۳۹۳/۱۱/۰۵
بهتر از کی روش گیرمون نمیاد.چندبار باید عقب گرد کنیم؟حالا که داره خوب کار میکنه.تیم 10نفره 80دقیقه جنگید.دیگه باید چکار میکردن که میگی بازی چهارم اونطورکه باید خوب نبودیم؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۱:۳۳ - ۱۳۹۳/۱۱/۰۵
عراقرنه مربی خارجی دارد و نه میلیاردی خرج فوتبال می کند و با جنگ داخلی و بمب گذآری دسته پنجه نرم می کند و از ما هم برد پس دولت می تواند بودجه فوتبال را در شرایط بد اقتصادی فعلی به یک دهم برساند
شایان
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۱:۴۰ - ۱۳۹۳/۱۱/۰۵
دیگه از دیدن بازی های تکراری و بی کیفیت که 11 نفری دفاع میکنن خسته شدیم.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۲:۰۳ - ۱۳۹۳/۱۱/۰۵
کیروش فوق العاده بود. باید به راهش ادامه دهد تا مثل والیبال پیشرفت کنیم.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۲:۰۵ - ۱۳۹۳/۱۱/۰۵
کی روش عالی بود
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۲:۳۳ - ۱۳۹۳/۱۱/۰۵
طرفداراي كيروش!
ميشه بگين تيمش دقيقا چه دستاوردي داشته؟
ارشیا
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۳:۲۷ - ۱۳۹۳/۱۱/۰۵
آقا ببینید ما چه چیزهای برای کیروش فراهم کردیم و چی ازش خواستیم بعد میفهمید که چند چند هستیم
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۳:۳۴ - ۱۳۹۳/۱۱/۰۵
ديگه چقدر سرمايه گذاري !!!!!؟؟؟؟؟؟ تمام سرمايه هاي مردم رو خرج تيم ملي و مربيش كردين چه نتيجه اي گرفتين!!؟؟؟ عراق رو دست كم گرفته بودين! عراق با يه مربي بومي تا مرحله يك دوم نهايي صعود كرد بعد ايران با اينهمه هزينه براي مربي خارجي در اوج ناباوري حذف شد. همش هم ميگين از ارزشهاي ما چيزي كم نشده!!
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟