صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
بعد از چند آلودگی؛

تنفس در اصفهان امکان‌پذیر شد

پس از چند روز تداوم آلودگی هوا در اصفهان و وضعیت هشدار هوای نصف‌جهان، امروز تنفس در این شهر با کاهش آلاینده‌ها امکان‌پذیر شد.
کد خبر: ۴۶۷۵۳۳
| |
3964 بازدید
 به گزارش تسنیم، وزش باد در ابتدای صبح امروز نوید خوبی برای مردم اصفهان داشت و جدول شاخص کیفی هوای اصفهان امروز هوایی سالم را برای شهروندان نشان داد.

امروز میانگین شاخص کیفی هوا در طول 12 ساعت گذشته، عدد 70 را نشان می‌داد که نسبت به روزهای قبل دارای وضعیت بسیار بهتری بود.

میدان احمدآباد اصفهان نیز که در چند هفته گذشته در صدر نقاط آلوده شهر به شمار می‌رفت، امروز از نظر کیفی روز خوبی را تجربه کرد و شاخص کیفی هوا در این نقطه روی عدد 80 بود.

امروز بزرگراه خرازی اصفهان با شاخص 82 به عنوان آلوده‌ترین نقطه شهر اصفهان مشخص شد و دیگر نقاط شهر به ترتیب میدان امام حسین(ع) با شاخص 76، خیابان پروین با شاخص 69، خیابان رودکی با شاخص 67، چهارباغ خواجو با شاخص 64، بلوار دانشگاه با شاخص 52 بودند.

بررسی نقشه‌های هواشناسی نیز بیانگر نزدیک شدن یک سامانه بارشی به استان است که براین اساس، از امروز تا دوشنبه اواخر وقت شاهد افزایش ابر، گاهی وزش باد نسبتاً شدید و بارش برف و باران به ویژه در بخش های غرب، جنوب، جنوب غرب و شرق استان هستیم که در بخش‌های ذکر شده عمدتاً بارش‌ها به شکل برف است.

هم‌چنین اوج بارش در اواخر روز یکشنبه تا دوشنبه اواخر وقت بوده  و در جاده‌های مواصلاتی غرب، جنوب و شرق استان شاهد کاهش دید افقی به واسطه مه‌آلودگی هستیم.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟