صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

جايگزين امیر؛ گزينه تلفيقی؟!

کد خبر: ۴۶۷۴۵
| |
2436 بازدید

در شرايطي كه امير قلعه‌نويي در پايان ديدار با الاتحاد عربستان و حذف از ليگ قهرمانان استعفا كرد، چنين به نظر مي‌رسد كه مديريت استقلال پرونده وي را براي هميشه بسته‌ است.

به نوشته جام جم، اين را مي‌توان از فعل و انفعالات صورت گرفته طي چند روز گذشته و اظهارات واعظي‌آشتياني و قلعه‌نويي بخوبي حدس زد، ضمن آن كه اصولا مديرعامل آبي‌ها تفكري سيستمي دارد و آدمي نيست كه به اصطلاح براي انجام كاري ناز كسي را بكشد.

قلعه‌نويي وقتي در چند روز گذشته اعلام كرد كه با چند پيشنهاد خوب دلاري با مبالغ قابل توجه مواجه است، با اين برخورد مديرعامل روبه‌رو شد كه قلعه‌نويي مي‌تواند به هر تيمي كه بخواهد برود و با جدي گرفتن پيشنهادهاي خارجي‌اش به ارزآوري كشور كمك كند. هر چند سرمربي توقع چنين موضعي را از آشتياني نداشت و اعلام كرد كه پاسخ اين مساله را بعدا خواهد داد، اما وقتي مديرعامل در اقدامي منطقي پاي ليدرها و هواداران توهين‌كننده در محيط ورزشگاه‌ها را از محل تمرينات تيم استقلال بريد، امير قلعه‌نويي حسابي به هم ريخت تا استعفا را در ذهن پرورش دهد.

قلعه‌نويي با اين ذهنيت هيچ ابايي از اين نداشت كه پيش از بازي روز سه‌شنبه با الاتحاد اعلام كند فارغ از نتيجه بازي، اين آخرين باري است كه روي نيمكت آبي‌هاي پايتخت خواهد نشست تا در چنين اوضاع و احوالي عده‌اي از هواداران از روي سكوها به طرفداري از سرمربي تيمشان برخيزند و در عين حال شعارهايي را عليه واعظي‌آشتياني سر دهند؛ شعارهايي كه در كليت تاثيري بر تصميم طرفين ماجرا نگذاشت و امير قلعه‌نويي در پايان اين بازي با وداعي تلخ با جام قهرمانان آسيا، در جمع خبرنگاران، خبر از استعفاي خود داد و يكطرفه موضوع را خاتمه يافته تلقي كرد.

قلعه‌نويي حتي در كنفرانس خبري پايان بازي هيچ ابايي از اين نكته نداشت كه بگويد من و واعظ‌ همكاران خوبي براي يكديگر نيستيم و او آدمي نيست كه زير شرط و شروط براي همكاري برود.

هر چند ديروز صحبت‌هايي از قول علي انصاري، عضو هيات مديره باشگاه استقلال روي خط خروجي خبرگزاري‌ها قرار گرفت دال بر اين ‌كه واعظي‌آشتياني، قلعه‌نويي را به استقلال باز خواهد گرداند و او كماكان سرمربي تيم است، اما وقتي با مديرعامل استقلال تماس گرفتيم از لابه‌لاي صحبت‌هايش مشخص شد كه اين همكاري را بايد پايان يافته تلقي كرد.

واعظي‌آشتياني در اين زمينه به گفت: همواره از تلاش‌ها و خدمات امير قلعه‌نويي در تيم قدرداني كرده‌ام، اما وقتي يك مربي نمي‌خواهد ديگر در خدمت تيم باشد، ما نمي‌توانيم او را به زور در تيم نگه داريم.

وي اضافه كرد: در صورتي كه امير قلعه‌نويي نخواهد با تيم ادامه همكاري دهد، ما نيز سراغ گزينه‌هاي موردنظر خود خواهيم رفت.

وقتي از واعظي پرسيديم كه اين گزينه خارجي است يا داخلي، وي تنها به اين پاسخ بسنده كرد كه تلفيقي از مربيان خارجي و داخلي مدنظر هستند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟