صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
وزارت نفت:

قیمت نفت ایران به زیر 50 دلار رسید

وزارت نفت با اشاره به کاهش بیش از چهار دلاری قیمت هر بشکه نفت خام سبک و سنگین صادراتی ایران در دی ماه امسال اعلام کرد: قیمت نفت ایران به زیر 50 دلار رسید.
کد خبر: ۴۶۵۶۶۰
| |
7721 بازدید
وزارت نفت با اشاره به کاهش بیش از چهار دلاری قیمت هر بشکه نفت خام سبک و سنگین صادراتی ایران در دی ماه امسال اعلام کرد: قیمت نفت ایران به زیر 50 دلار رسید.

به گزارش شانا، قیمت نفت خام سنگین ایران از ابتدای سال ٢٠١٥ تا پنجم ژانویه (دوشنبه، پانزدهم دی ماه) در میان دیگر شاخص های نفت خام، بیشترین رقم کاهش را با چهار دلار و پنج سنت به خود اختصاص داد.

بر این اساس هفته اول ژانویه هفته خوبی برای تولیدکنندگان نفت نبود، روند نزولی قیمت نفت در آغاز سال جدیدی میلادی نه تنها متوقف نشد، بلکه در هفته مورد اشاره قیمت جهانی نفت بیش از دو دلار کاهش پیدا کرد.

قیمت نفت سبک و سنگین ایران در هفته منتهی به پنجم ژانویه بیشترین کاهش را در بازارهای جهانی به خود اختصاص دادند. قیمت نفت سبک ایران بیش از چهار دلار و ٣٣ سنت و سنگین ایران چهار دلار و ٥٠ سنت کاهش یافت و به ترتیب به ٥٢ دلار و ٣٢ سنت و ٤٩ دلار و ٧٧ سنت درهر بشکه رسید.

کمترین و بیشترین قیمت نفت از ابتدای سال ٢٠١٥ تا پنجم ژانویه به ترتیب به نفت سنگین ایران با قیمت ٤٩ دلار و ٧٧ سنت و برنت با قیمت ٥٦ دلار و ٦١ سنت اختصاص پیدا کرده است.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟