صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

‌تشکر از مسئولان کشور براي زحمت در شرايط ويژه برفي

مسئولان کشور در رده‌هاي مختلف از شخص رئيس‌جمهور و وزيران گرفته تا مسئولان نظامي، شهرداري‌ها، استانداري‌ها و... به نوبه خود تصميماتي گرفته و خدماتي به مردم انجام دادند
کد خبر: ۴۶۵۴
| |
10357 بازدید
طي روزهاي اخير، بارش کم‌سابقه برف و سرماي فراوان در سطح کشور، شرايط نسبتا بحراني را براي مسئولان به وجود آورد و البته مشکلاتي را هم براي شماري از مردم ايجاد کرد.

به گزارش خبرنگار «تابناک»، مسئولان کشور در رده‌هاي مختلف از شخص رئيس‌جمهور و وزيران گرفته تا مسئولان نظامي، شهرداري‌ها، استانداري‌ها و... به نوبه خود تصميماتي گرفته و خدماتي به مردم انجام دادند.

مسئولان راهداري‌ها، پليس راه، ستاد حوادث غير مترقبه، اورژانس، هواشناسي، صداوسيما و رسانه‌ها، آتش‌نشاني، هواپيمايي‌ها، شرکت گاز، هلال احمر و بسياري ديگر از سازمان‌ها که نامشان برده نشده، طي هفته اخير زحمات طاقت فرسايي متحمل شدند.
جالب آن‌که شهروندان ايراني نيز در اين مدت فرهنگ شهرنشيني بالايي از خود نشان دادند و از جمله با تردد با سرعت کم، ياري به ديگران و... مانع تشديد بحران شدند.

«تابناک» در اين مقطع از بيندگان خود دعوت مي‌کند با ارسال پيام‌هاي خود، ضمن ياد کردن از موارد عيني خدماتي که مشاهده کرده‌اند، به تشکر و اظهار خسته‌نباشيد به مسئولان کشور بپردازند. بينندگان در صورت وجود انتقادات احتمالي هم مي‌توانند آنها را دلسوزانه بيان نمايند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۰:۱۵ - ۱۳۸۶/۱۰/۱۹
با سلام
علیرغم آنکه می دانم نظر بنده را درج نمی فرمائید اما لازم می دانم انتقاد خود را بعنوان یک دانشگاهی خدمتتان ارسال نمایم.
بنده چند سالی است که سایت بازتاب یا تابناک را می بینم و از بیان واقعیات توسط این سایت تا کنون لذت برده ام و لیکن مدتی است که با خواندن مطالب درج شده در این سایت احساس بدی پیدا می کنم بدان جهت که اغلب اخبار آن جنبه سرکوبگرانه و در بعضی از موارد کاملاً جناحی هستند.
بنظر بنده بهتر است جانب بی طرفی را حداقل در ظاهر رعایت فرمائید. بویژه آنکه آقایانی که قبلاً زمام امور را به دست داشته اند گلی به سر این مملکت نزده اند که مسئولین فعلی بخواهند گلاب آنرا بگیرند!!!
به هر حال خواهش می کنم همانند قبل با حفظ عزت افراد و مسئولین به درج اخبار پرداخته و از بکار گیری علائم ویژه (!) در عناوین اخبار جهت القای برخی نظرات خود در اذهان افراد پرهیز نموده و اجازه دهید مردم خود فکر کرده و خوب و بد را از یکدیگر تمییز دهند.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۱:۲۲ - ۱۳۸۶/۱۰/۱۹
با سلام من در جاده قزوین 17 ساعت گرفتار شدم در انجا کسانی بودند که با کودکان خود بدلیل یخزدگی اتومبیلشان هر لحظه امکان جان دادن داشتند اما رانندگان وسایل نقلیه سنگین که در مسیر مانده بودند با انتقال انها به ماشین هایشان جانشان را نجات داده و عمر دوباره ای به انها بخشیدند.اینها کسانی هستند که از دید مردم عموما فارغ از احساسات بشمار می ایند درو بر تمامی ایرانیان دیندار و نوعدوست و سپاس از پرسنل ارتش که واقعا با نفر بر هایشان سنگ تمام در امداد گذاشتند خداوند همه را توفیق عطا فرماید.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۱:۳۱ - ۱۳۸۶/۱۰/۱۹
جهت کاری به اداره گاز مراجعه کردم و دیدم که بر خلاف تمام اداره جات بندگان خدا در حال دویدن و تلاش بودند و حتی در این حالت آماده باش با گشاده رویی جواب بنده را دادند.خسته نباشند
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۱:۳۴ - ۱۳۸۶/۱۰/۱۹
سلام. تنها میتوانم تشکر عمیق خود را از مسئولان بخصوص مسئولان راهداری که بی وقفه در گردنه های برف گیر در تلاشند ابراز دارم. یک شهروند خراسان شمالی.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۲:۰۸ - ۱۳۸۶/۱۰/۱۹
شهرداری همدان در 48 ساعت 5بار خیابان های اصلی شهر را برفروبی کرد....
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۲:۴۵ - ۱۳۸۶/۱۰/۱۹
بيشترين زحمات را در جاده ها به هنگام بارش كاركنان زحمتكش راه و ترابري يا همان راهداري ها انجام مي دهند اما فقط از پليس است كه تقدير و تشكر مي شود من اين مورد را در بارش اخير به عينه ديدم.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۳:۲۰ - ۱۳۸۶/۱۰/۱۹
با سلام البته جای تشکر و قدردانی بخصوص از عزیزان نیروهای امدادی، پلیس راه و راهداری است. ولی مسئولین بلند پایه کشور نشان دادند که برنامه ریزی مناسبی ندارند، شانس آوردیم که مثل بعضی کشورها سالی سه ماه درگیر برف و سرما نیستیم. وای به حالمان میشد!! البته آنها مثل ما دومین کشور تولید کننده گاز دنیا نیستند. شاید همیین عامل مثل افزایش قیمت نفت که یکی از عوامل گرانی است این نیز سبب قطع گاز در کشور شده است.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۳:۴۶ - ۱۳۸۶/۱۰/۱۹
با سلام من ساکن قم هستم یک نمونه از همکاری مردم را میخواستم ذکر کنم مسیری که تا قبل از بارش برف با 200تومان کرایه طی میشد در روزی که برف میبارید نمیدانم چه شد که همان مسیر با 5000تومان کرایه باید طی میشد. نمیدانم این روایت را کجا شنیدم ولی میگویم :"ملتی که خودشان به خودشان رحم نکنند خدا نیز به انها رحم نخواهد کرد"چقدر خوب است مسلمانی را فقط در نمازو روزه نبینیم وقتی پای عمل رسید واقعا مسلمان باشیم چرا که اگر بودیم کشور ما جایگاهش الان اینجا نبود!!!!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۰:۰۰ - ۱۳۸۶/۱۰/۲۰
دست مجريان شرکت ملي گاز درد نکند که با اين شرايط طاقت فرسا تمهيدات لازم را جهت جلوگيري از قطع گاز فراهم نمودند.کارهاي اجرايي را که در شرايط عادي نياز به حد اقل يک هفته زمان داشت يک روزه در اين سرما انجام دادند. (از جوشکاران گرفته تا پيمانکاران و ناظران ومسئولين اجرايي شرکت گاز.) خدا قوت
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۰:۱۸ - ۱۳۸۶/۱۰/۲۰
امسال در رشت شهرداری با زحمات فراوان تمام راههای اصلی را بازگشایی کرد از تلاش همه پرسنل شهرداری کمال تشکر را دارم
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...