صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

داعش مجروحان خود را می کشد !

براساس اسنادی که به دست نیروهای امنیتی عراق افتاده و یک نسخه از آن ساعتی قبل در اختیار خبرنگار ایرنا قرار گرفته، گروه تروریستی و تکفیری داعش به فرماندهان و امیران خود دستور داده است که مجروحان داعش در جبهه ها به دست فرماندهان کشته شوند.
کد خبر: ۴۶۴۷۴۱
| |
11443 بازدید
|
۲
براساس اسنادی که به دست نیروهای امنیتی عراق افتاده و یک نسخه از آن ساعتی قبل در اختیار خبرنگار ایرنا قرار گرفته، گروه تروریستی و تکفیری داعش به فرماندهان و امیران خود دستور داده است که مجروحان داعش در جبهه ها به دست فرماندهان کشته شوند.

به گزارش ایرنا، این سند تایید می کند که نیروهای تروریستی داعش از سوی نیروهای ارتش عراق تحت فشار قرار گرفته اند و اکنون این گروه تکفیری در وضعیت بسیار بدی به سر می برد.

در این سند تصریح شده است: با توجه به کمبود وسایل پزشکی در موصل برای مداوای مجروحان داعش، ضروری است مجروحان توسط فرماندهان و امیران کشته شوند.

این سند همچنین تصریح می کند که اگر فرماندهان داعش از این دستور سرپیچی کنند، مجازات خواهند شد.

تروریست های تکفیری داعش از 9 ژوئن 2014 (19خرداد) با حمله به شمال و غرب عراق، بخش هایی از این مناطق را اشغال کرده و مرتکب جنایت های زیادی شده اند. با این حال ارتش عراق در چند ماه اخیر توانسته است با کمک نیروهای داوطلب مردمی و عشایر، پیروزی هایی را به دست آورده و برخی شهرها را از وجود تروریست ها پاکسازی کند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۷
انتشار یافته: ۲
اشکان
|
-
|
۱۱:۴۰ - ۱۳۹۳/۱۰/۱۸
اینا اونقدر جنایتکار هستند که این کار را براشون عادی است .
نامدار
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۳۹ - ۱۳۹۳/۱۰/۱۸
خودتون سوزوندین دورشو؟!
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟