صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

پایان نامه فروشی لکه ننگی بر بدنه علمی کشور است

کد خبر: ۴۶۴۵۵۱
| |
3579 بازدید

رییس کمیته آموزش عالی مجلس گفت: متاسفانه در سال های اخیر معضل پایان نامه فروشی لطمات زیادی به بدنه علمی آموزشی کشور وارد ساخته است و ما در تلاشیم در خلال عملیاتی کردن طرح سامان دهی آموزشی کشور این لکه ننگ را از بین ببریم.

به گزارش خبرگزاری خانه ملت بهنقل از باشگاه خبرنگاران؛جواد هروی رییس کمیته آموزش عالی مجلس اظهار داشت: ساماندهی آموزش عالی شامل هر موضوعی است که روند رو به رشد علم در کشور را تحت تاثیر منفی قرار داده است و در همین موضوع در سال‌های اخیر معضل پایان نامه فروشی لطمات زیادی به بدنه علمی آموزشی کشور وارد ساخته است و ما در تلاشیم در خلال عملیاتی کردن طرح ساماندهی آموزشی کشور این لکه ننگ را از بین ببریم.
وی گفت: پایان نامه فروشی اعتبار علمی مدارک دانشگاه‌های ایران را در سطح بین الملل کاهش داده است و موجب ناامنی در این عرصه شده است.

رییس کمیته آموزش عالی مجلس  با بیان اینکه این معضل خود زاییده کمی گرایی و مدرک گرایی در سالهای اخیر است، خاطر نشان کرد: این مشکلات گردونه علمی کشور را از مسیر خود خارج ساخته و ما وظیفه داریم هرچه سریعتر ریشه پایان نامه فروشی را بخشکانیم و این کار را در غالب ساماندهی آموزش عالی با جدیت دنبال خواهیم کرد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟