صفحه خبر لوگوبالا تابناک

پایان دفاعیات «مهدی هاشمی» در دادگاه

وکیل مدافع مهدی هاشمی از پایان دفاعیات موکلش طی جلسه دادگاه امروز خبرداد.
کد خبر: ۴۶۳۹۳۷
| |
5465 بازدید
وکیل مدافع مهدی هاشمی از پایان دفاعیات موکلش طی جلسه دادگاه امروز خبرداد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران؛ «سیدمحمود علیزاده طباطبایی» پس از خروج از دادگاه «مهدی هاشمی» اظهار داشت: امروز بیست و ششمین جلسه دادگاه بود و دفاعیات موکلم به پایان رسید.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا پاسخ شما به اظهارات رسایی در مجلس قرائت شد، گفت: ما پاسخمان را به هیئت رئیسه مجلس دادیم و باید هیئت رئیسه آن را تائید کند و سپس در صحن مجلس قرائت شود.

علیزاده طباطبایی درباره شکایت مهدی هاشمی از کاوه اشتهاردی تصریح کرد: شکایت ما در شعبه دوم بازپرسی دادسرای رسانه است و احتمالا فردا برای پیگیری شکایتمان به دادسرا می‌رویم.

وکیل مدافع مهدی هاشمی در پایان خاطرنشان کرد: جلسه بعدی را به ما اعلام نکردند و اطلاع ندادند که آیا امروز آخرین جلسه است یا خیر؟
اشتراک گذاری
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان