امیدوارم پرسپولیس را از بحران خارج کنیم
حاتمی: از مسئولان سایپا گله دارم
کد خبر: ۴۶۲۴۴۱
| | 2469 بازدید
مدافع هافبک تیم پرسپولیس گفت: امیدوارم بتوانیم به پرسپولیس کمک کنیم تا این تیم از بحران خارج شود.
به گزارش تسنیم، مدافع هافبک جدید تیم پرسپولیس گفت: از همه خبرنگاران و هواداران که تا الآن منتظر من بودند، تشکر میکنم و امیدوارم بتوانم جواب زحمات آنها را بدهم.
بابک حاتمی گفت: مشکل من رضایتنامه بود درست است که پرسپولیسیها با مشکل مدیریتی روبهرو هستند اما از مسئولان تیم سایپا گلایه دارم که این انتقال میتوانست زودتر انجام شود. من خودم با مسئولان این تیم برای گرفتن رضایتنامه صحبت کردم اما به هر شکلی که بود مشکل حل شد.
مدافع هافبک تیم پرسپولیس خاطرنشان کرد: 200 میلیون تومان پول رضایتنامه را باشگاه پرسپولیس با ارائه دو چک به باشگاه سایپا داد و من این پول را پرداخت نکردهام. قرار شد که فردا صبح این چکها نقد شود چون مسئولان سایپا چک مدت دار قبول نمیکردند.
خاتمی درباره اینکه در بدترین شرایط به پرسپولیس پیوسته است، گفت: امیدوارم بتوانیم به پرسپولیس کمک کنیم که از بحران خارج شود.
گزارش خطا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟


