صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

نظام در ۹ دی برای همیشه بیمه شد

محمد قسیم عثمانی
کد خبر: ۴۶۲۲۰۲
| |
3303 بازدید

عثمانی نماینده مردم بوکان در مجلس با بیان اینکه نظام جمهوری اسلام در ۹ دی برای همیشه بیمه شد، گفت: 9 دی ماه در کشور ما به عاشورا گره خورده است و تا عاشورا هست یاد ۹ دی و آثار ۹ دی ماندگار و طنین انداز خواهد ماند.

محمد قسیم عثمانی نماینده مردم بوکان در مجلس شورای اسلامی به مناسبت فرا رسیدن سالروز حماسه 9 دی در یاداشتی با عنوان " نظام جمهوری اسلامی در 9 ی برای همیشه بیمه شد"، بر نقش بینش و بصیرت ملی در خاموشی آتش فتنه تاکید کرد که متن یاداشت به شرح ذیل است:

9 دی نمادی از بینش و بصیرت ملی بود که توانست آتش فتنه را نه برای یک مقطع زمانی خاص بلکه برای تاریخ دائمی نظام، خاموش و رسوا کند.

این روز نه یک تاریخ بلکه نماد تحقق باور رکین ملت ایران به نظام و رهبری بود. در این روز ملت ایران و دوستداران نظام بیش از پیش به تاثیر باورهای دینی در استحکام نظام پی بردند و همگان دیدند که ملت ایران به هیچ کس و جریانی اعم از جریان فتنه و یا جریان انحرافی اجازه ی بروز، ظهور و چالش آفرینی  نخواهد داد.

رویداد ۹ دی میزان دلبستگی مردم آگاه ایران به نظام و ولایت  را نشان داد و متعارضین نظام در خارج و متعرضین به قانون در داخل از براندازی و در افتادن با نظام نومید شدند و درس عبرت گرفتند که با قانون، نظام و رهبری در نیفتند چرا که مردم و همه ی جریانهای داخل نظام صرفنظر از دیدگاه سیاسی، بر سر منافع ملی نه معامله می کنند و نه با هم اختلاف می کنند،  مگر جریانات انحصار طلب و مستبدانه ای که قانون را زیر پا می گذارند تا به منیت های شیطانی خود جامه ی عمل بپوشانند.

۹ دی روز انعکاس غیرت و بصیرت ملی ملت ولایت مدار ایران بود و روزی بود که نظام برای همیشه از گزند دشمنان داخلی و خارجی برای همیشه بیمه شد و نشان داد که معرفت دینی و بینش اسلامی، باوری را در این ملت ایجاد کرده است که با هیچ تهدید و تطمیعی نمی توان آن را از این ملت  ولایی گرفت.

۹ دی در کشور ما به عاشورا گره خورده است و تا عاشورا هست یاد ۹ دی و آثار ۹ دی ماندگار و طنین انداز خواهد ماند.

این روز ملی نشان داد که ملت ایران به یک بلوغ سیاسی بالایی رسیده اند و زمان، شرایط و موقعیت را بهتر از همه درک می کنند و به این باور رسیده اند که عمل به قانون و اطاعت از رهبری نه یک تاکتیک بلکه یک رسالت و باور برای حفظ نظام و پیشرفت کشور است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟